Follow us

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη | Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια της αγαπημένης του αλλά και την επέτειο γάμου τους

Διπλοί οι εορταασμοί για το αγαπημένο ζευγάρι.

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς NDP

Ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι γεγονός. Μετρούν πάνω από 10 χρόνια κοινής πορείας αλλά και 4 χρόνια γάμου, αφού παντρεύτηκαν σαν σήμερα το 2017.

Kάτια Ζυγούλη | Η τρυφερή καλοκαιρινή φωτογραφία με τις δύο κόρες της

Ήταν επόμενο λοιπόν ο τραγουδιστής να της ευχηθεί τόσο για την επέτειο γάμου τους όσο και για τα γενέθλιά της που συμπίπτουν με την πιο αγαπημένη μέρα της ζωής τους.

Έτσι, νωρίτερα σήμερα ο λαμπερός star ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία του ίδιου να κρατάει ένα μπουκέτο πανέμορφων ηλίανθων, ενός από τα πιο ξεχωριστά λουλούδια του καλοκαιριού. Η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση περιείχε γλυκά λόγια και ευχές προς τη σύζυγό του.

Δες τη δημοσίευση:

Loading...

"Κάποιοι λένε πως οι Ηλίανθοι συμβολίζουν την πίστη και την αφοσίωση. Άλλοι πως εκφράζουν τη μακροβιότητα, το σθένος και την καλοτυχία. Εγώ σε αυτούς βλέπω εσένα Ήλιε μου, πάντα φωτεινή, γεμάτη χρώμα και ενέργεια. Η αγάπη μου για σένα πάντα θα ανθίζει και θα σε ακολουθεί, όπως οι Ηλίανθοι ακολουθούν το φως", έγραψε ο Σάκης Ρουβάς.

Το γοητευτικό μοντέλο, που σήμερα κλείνει τα 43 της χρόνια, απάντησε με τη σειρά της με ένα story στο προσωπικό της προφίλ, συνοδεύοντας με καρδούλες το όνομα του αγαπημένου της.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη | Οι δημόσιες ευχές για τα γενέθλια της αγαπημένης του αλλά και την επέτειο γάμου τους

Κάτια Ζυγούλη | "Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ