Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα απαθανατίζεται σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο να κοιμάται με τα δίδυμα

Η ίδια στέλνει τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς της σε όλες τι νέες μανούλες.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Σε μια τρυφερή, ανύποπτη στιγμή "έπιασε" ο φωτογραφικός φακός του Σάκη Τανιμανίδη τη Χριστίνα Μπόμπα πριν λίγες ώρες, ο οποίος απαθανάτισε τη νεαρή μανούλα να κοιμάται αγκαλιά με τις δίδυμες κόρες τους.

Έχοντας γυρίσει πλέον από το μαιευτήριο, οι δυο τους διανύουν πλέον μια από τις πιο ευτυχισμένες και "γεμάτες" περιόδους της ζωής τους, η οποία βέβαια περιλαμβάνει πολλές ευθύνες αλλά και κούραση.

Ελίνα Μπόμπα | Δημοσίευσε φωτογραφία με τη νεογέννητη ανιψιά της

Όπως συμβαίνει με όλους τους νέους γονείς, έτσι και το αγαπημένο ζευγάρι περνάει πολλές ώρες άϋπνο ενώ προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς του. Είναι επόμενο λοιπόν και οι δύο να νιώθουν κουρασμένοι - και ιδίως η νεαρή μανούλα, που φαίνεται να αποκοιμήθηκε στον καναπέ αγκαλιά με το ένα της μωράκι, έχοντας το χέρι της κοντά στο κρεβατάκι του δεύτερου.

Όταν ξύπνησε και είδε την τρυφερή φωτογραφία, έσπευσε να τη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλοντας ταυτόχρονα να στείλει "αγωνιστικούς χαιρετισμούς" σε όλες τις νέες μανούλες.

Χριστίνα Μπόμπα | Τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά και η ηλικία της

"Κάπως έτσι με έπιασε ο @sakiswp σήμερα να κοιμάμαι
Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες τις μανούλες!", έγραψε στη λεζάντα της η 33χρονη.

Δες το τρυφερό στιογμιότυπο:

Loading...

Ευτυχώς, το ζευγάρι έχει βοήθεια αφού τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο πλευρό του η μαμά της Χριστίνας Μπόμπα ,που μένει μαζί τους για να προσφέρει τις απαραίτητες ενισχύσεις.

Η Χριστίνα Μπόμπα απαθανατίζεται σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο να κοιμάται με τα δίδυμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ