Follow us

Η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια | Η πόζα με μίνιμαλ, κομψό μπικίνι και η ηλικία της

Χιλιάδες είναι οι ευχές που λαμβάνει απ᾽ το πρωί η παρουσιάστρια.

Βίκυ Καγιά Papadakis Press

Τα 43 της χρόνια κλείνει σήμερα, 4 Ιουλίου, η Βίκυ Καγιά και φαίνεται να το απολαμβάνει. Η λαμπερή παρουσιάστρια δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα μια φωτογραφία της, όπου ποζάρει χαλαρή φορώντας το μπικίνι της με θέα τη θάλασσα, πιο ευτυχισμένη από ποτέ - αν κρίνουμε από το πλατύ χαμόγελό της αλλά και όσα έγραψε στη λεζάντα του post.

10 πολύτιμα styling tips που μας έμαθε η Βίκυ Καγιά

Ως γνωστόν, η παρουσιάστρια και μοντέλο διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, τόσο ως πετυχημένη επαγγελματίας όσο και ως χαρούμενη σύζυγος και μαμά. Καταφέρνει να μοιράζει σωστά τον χρόνο της ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια, έτσι ώστε να μπορεί να απολαμβάνει τόσο τη δουλειά της όσο και τον χρόνο με τα παιδιά και τον αγαπημένο της, Ηλία Κρασσά.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ήταν ευγνώμων για όλα τα καλά που έχει στη ζωή της, τόσο για τα θετικά όσο και για τα αρνητικά, τα πάνω και τα κάτω της, τις ευλογίες, τις αναποδιές και τα μαθήματα που πήρε χάρη σε αυτές. Και η ίδια το αναγνωρίζει γράφοντας τα παρακάτω:

"#43. I’m thankful for all of it. The highs. The lows. The blessings. The lessons. The setbacks. The comebacks. Everything."

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Φυσικά, η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες likes σε μόλις λίγα λεπτά, ενώ τα σχόλια με τις ευχές από συναδέλφους, φίλους και άλλους celebrities έπεσαν βροχή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ