Follow us

Οι παίκτες που πέρασαν στον τελικό του Survivor, o ιδιαίτερος χαιρετισμός του Γιώργου Λιανού & οι απουσίες την μεγάλη βραδιά

Οι πρώην παίκτες που δεν παρευρέθηκαν στον ημιτελικό, οι αιχμηρές δηλώσεις της Ελένης Χαμπέρη για τον Τριαντάφυλλο & οι αναρτήσεις του Τζέιμς Καφετζή για την απουσία του από τον ημιτελικό του Survivor.

MissBloom TEAM
yupiii

Οι αναρτήσεις του Τζέιμς Καφετζή για την απουσία του από τον ημιτελικό του Survivor

Οι παίκτες που πέρασαν στον τελικό του Survivor, o ιδιαίτερος χαιρετισμός του Γιώργου Λιανού & οι απουσίες την μεγάλη βραδιά

Στην αρχή του ημιτελικού του Survivor ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε εκείνους τους παίκτες που πήραν απουσία από την διοργάνωση ένας από αυτούς ήταν και ο πολυσυζητημένος Τζέιμς Καφετζής. Όλοι έλειψαν, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, για προσωπικούς λόγους. Δύο από τους πέντε απόντες απαθανατίστηκαν από τις κάμερες στο Άλσος Βεϊκου, μεταξύ αυτών και ο Τζέιμς Καφετζής Καφετζής. Ωστόσο κατά την διάρκεια του ημιτελικού ο παίκτης έδωσε σημάδια ζωής από αλλού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor Ημιτελικός | Αυτοί οι δύο περνούν στον τελικό! Ποιος έμεινε εκτός;

Survivor

Ο ζωντανός ημιτελικός του Survivor ολοκληρώθηκε και το κοινό μίλησε αναδεικνύοντας τον Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο ως τους δύο φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία πάλεψε από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στο Survivor, έμεινε εκτός τελικού, ένα βήμα πριν την πηγή του τελικού, παρόλο που επικράτησε του Γιώργου Κόρομι στην πρώτη φάση των ημιτελικών.

Αυτός ο ημιτελικός τα είχε όλα, εντυπωσιακές παρουσίες όσο και απουσίες.Πιο συγκεκριμένα του Τζέιμς Καφετζή, του Αλέξη Παππά, του Περικλή Κονδυλάτου, της Νικολέτας Μαυρίδη και της Χριστίνας Κεφαλά. Οι παίκτες θυμήθηκαν τα παλιά, χάρηκαν, γέλασαν συγκινήθηκαν και απόλαυσαν από κοντά το χειροκρότημα του κοινού που επί έξι μήνες ζητοκραύγαζε μαζί τους από τον καναπέ του σπιτιού τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor Ημιτελικός | Ο ιδιαίτερος χαιρετισμός του Γιώργου Λιανού κατά την έναρξη. Αρκετές απουσίες την μεγάλη βραδιά

Survivor

Ο Ημιτελικός του Survivor άρχισε με ένα βίντεο γεμάτο με τα κατορθώματα των τεσσάρων φιναλίστ στον Άγιο Δομίνικο. Έπειτα κατευθείαν μπήκε μέσα στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Ζωγράφου ο Γιώργος Λιανός, με το κοινό και τους πρώην παίκτες να χειροκροτούν. Την στιγμή εκείνη ο Γιώργος Λιανός είχε μία ένσταση.

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει το event χωρίς την υπόκρουση ενός συγκεκριμένου οργάνου, ο Γιώργος Λιανός παρότρυνε λοιπόν τον Κώστα Παπαδόπουλο να ηχήσει το κοχύλι του, άμεσα συνυφασμένο με τον παίκτη αλλά και την παραλία του Survivor. Οι πρώην συμπάικτες έλαμψαν ωστόσο υπήρξαν αρκετές απουσίες.Για την ακρίβεια,από τον ημιτελικό έλειψε ο πολυσυζητημένος ο Αλέξης Παππάς, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Χριστίνα Κεφαλά και η Νικολέτα Μαυρίδη. Άπαντες για προσωπικούς λόγους όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Μία ακόμη πρώην παίκτρια δεν παρευρέθηκε στον ημιτελικό

Survivor

Ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός του Survivor βρίσκονται προ των πυλών και όπως έγινε γνωστό οι πρώην συμπαίκτες της τελικής τετράδας θα βρίσκονται στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου όπου θα γίνει ο ημιτελικός και ο τελικός. Ο Αλέξης Παππάς λόγω γυρισμάτων και ο Περικλής Κονδυλάτος για προσωπικούς λόγους, δεν θα μπορέσουν να έρθουν. Πριν από λίγο μία ακόμη παίκτρια ανακοίνωσε πως δεν θα μπορέσει να έρθει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ελένη Χαμπέρη για τον Τριαντάφυλλο: "πετούσε τις σπίθες του για μας δημιουργήσει εντάσεις"

Νταφυ

H Ελένη Χαμπέρη βρέθηκε στην παρέα του "ΣΚ Family” για να συζητήσουν μαζί την εμπειρία του Survivor. Η Ελένη μίλησε ανοιχτά για όσα έζησε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, και κάποια στιγμή ήταν λογικό να πέσει στο τραπέζι ο Τριαντάφυλλος, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού παιχνιδιού.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ