Follow us

Πρίγκιπες William & Harry | Γιατί δεν εκφώνησαν ξεχωριστούς λόγους στην εκδήλωση για τη Diana

Σύμφωνα με ιστορικούς, μία τέτοια πράξη θα ήταν καταστροφική.

MissBloom TEAM
Harry, William Splash News/Ideal Image

Την περασμένη Παρασκευή ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry συναντήθηκαν για να παραβρεθούν μαζί στην εκδήλωση για τα 60α γενέθλια της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana, με τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός της στο Sunken Garden στο Παλάτι του Kensington, επιδεικνύοντας ενότητα παρά τις διαφορές τους.

Τα δύο αδέρφια έδειξαν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου στα λίγα λεπτά που βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής στο πλαίσιο της συνάντησής τους στη μνήμη της μητέρας τους.

Προκειμένου λοιπόν, να αποπροσανατολίσουν τα μέσα και με σκοπό όλη η προσοχή να δοθεί στο γεγονός για το οποίο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και όχι στη μεταξύ τους διαμάχη, οι δύο πρίγκιπες αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην εκφώνηση δύο ξεχωριστών λόγων, όπως γνωρίζαμε λίγο πριν λάβει χώρα η συνάντηση.

Σύμφωνα με τον ιστορικό Robert Lacey, ο οποίος έχει αναφερθεί εκτενώς στη διαμάχη ανάμεσα στον πρίγκιπα William και τον πρίγκιπα Harry στο βιβλίο του "Battle of Brothers", οι δυο τους κατάλαβαν τη σημασία της στιγμής, ζεσταίνοντας τις καρδιές όλων, χωρίς να "βάζουν κάτω από το χαλί" τις διαφορές τους.

Και το ίδιο θα επισημάνει και ο Ken Wharfe που βρισκόταν για χρόνια στην ασφάλεια της πριγκίπισσας του λαού, λέγοντας πως ήταν δική τους ιδέα η εκδήλωση, συνεπώς και μια κοινή προσπάθεια.

"Ήταν μία πολύ καλή απόφαση να μην προχωρήσουν με τους λόγους. Η ιδέα δύο αντίπαλων λόγων θα ήταν καταστροφική, ενώ το να δημοσιεύσουν μία κοινή ανακοίνωση ήταν τέλεια κίνηση και ως προς το μέλλον.", δήλωσε ο Lacey.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry δημοσίευσαν μία κοινή ανακοίνωση που έγραφε: "Σήμερα, την ημέρα όπου θα ήταν τα 60α γενέθλια της μητέρας μας, θυμόμαστε την αγάπη της, τη δύναμή της και τον χαρακτήρα της - αρετές που την έκαναν μία δύναμη καλού στον κόσμο, αλλάζοντας αμέτρητες ζωές προς το καλύτερο. Κάθε μέρα, ευχόμαστε να ήταν ακόμα μαζί μας, και η ελπίδα μας είναι το άγαλμά της να θεωρείται για πάντα ως ένα σύμβολο της ζωής και της κληρονομιάς της".

Μία ημέρα αργότερα, ο πρίγκιπας Harry έφυγε εσπευσμένα από το Λονδίνο για να συναντήσει τη σύζυγό του, Meghan Markle, η οποία δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση αφού έμεινε πίσω στην Αμερική με τα δυο τους παιδιά, όπως και η Kate Middleton που δεν έδωσε το παρών στο Παλάτι του Kensington.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ