Follow us

Μαριαλένα Ρουμελιώτη | "Είμαι πολύ στεναχωρημένη που έχω φέρει τον Γιώργο Λιβάνη σε αυτή τη θέση"

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξεκαθαρίζει πρώτη φορά τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη. Δες τη συγκίνησή της στο "Love It".

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Καλεσμένη στο "Love It” της Δευτέρας βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, λίγες ώρες μετά το τέλος του ημιτελικού του Survivor. Από τα πρώτα θέματα που κλήθηκε να απαντήσει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ήταν για τον Γιώργο Λιβάνη και για τη σχέση τους.

Αρχικά η ίδια είπε: "Αρχικά έχω μάθει ότι ο Γιώργος με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Το εκτιμώ πολύ αυτό! Πιστεύω οποιοσδήποτε άλλος στη θέση του θα μπορούσε να είχε κάνει χειρότερα πράγματα. Εχθές έφτασα στο πατρικό μου, οπότε δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση μαζί του. Δεν έχω μιλήσει στον Τριαντάφυλλο για τον Γιώργο, οπότε δεν ξέρω τι έχει μεταφέρει”.

Και συνέχισε λέγοντας: "Είχα πει σε κάποιους συμπαίκτες μου να του μεταφέρουν κάτι, αλλά ήταν στην αρχή. Είναι λίγο περίεργο όλο, είμαι μπερδεμένη. Αυτό που είχα με τον Σάκη όντως μπορεί να παρεξηγηθεί. Θέλω να κάνω μια κουβέντα με τον Γιώργο γιατί δεν είμαι η κοπέλα, η οποία είναι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση, που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι και τον εκτιμάω. Είμαι πολύ στεναχωρημένη που τον έχω φέρει σε αυτή τη θέση”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ