Follow us

Gossip Girl | Ποιος χαρακτήρας προοριζόταν αρχικά να βρίσκεται πίσω από τον ήρωα με τη μυστική ταυτότητα

Και όπως φαίνεται βγάζει περισσότερο νόημα από την επιλογή του Dan Humphrey.

MissBloom TEAM
Gossip Girl IMDB

Δεν ήσουν η μόνη που απογοητεύτηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς με την αποκάλυψη της ταυτότητας της "Gossip Girl", που σκόρπιζε τα μυστικά της υψηλής κοινωνίας της Νέας Υόρκης για να δημιουργήσει δυσάρεστες καταστάσεις.

Η επιλογή του Dan Humphrey ως το πρόσωπο που βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια πίσω από τη "Νέμεση" των πλουσιόπαιδων της Upper East Side αμφισβητήθηκε αρκετά καθώς ήταν ξεκάθαρο πως η απόφαση λήφθηκε "στο παρά πέντε".

Εντέλει, ένας από τους σεναριογράφους της σειράς αποκάλυψε πως ο χαρακτήρας του Dan δεν βρισκόταν στα αρχικά σχέδια της ομάδας, στον οποίο θα ανήκε η μυστηριώδης ταυτότητα. Όπως δήλωσε λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του reboot της σειράς, ο Joshua Safran, σεναριογράφος της original εκπομπής, άλλον χαρακτήρα είχαν κατά νου να είναι η "Gossip Girl".

Ειδικότερα, ο Safran είπε: "Ήθελα να είναι ο Nate και πραγματικά βγάζει περισσότερο νόημα... Νομίζω πως θα ήταν φανταστικό να μην το αποκάλυπταν ποτέ". Ο σεναριογράφος, ο οποίος λίγο πριν από το τέλος της σειράς αποχώρησε από την ομάδα, δήλωσε πως μέχρι την ημέρα που έφυγε, ήταν ο χαρακτήρας του Nate που επρόκειτο να βρίσκεται πίσω από τον φόβο και τον τρόμο του Μανχάταν. "Ήταν ο Nate μέχρι την ημέρα που έφυγα. Νομίζω πως όλοι είχαμε καταλήξει στο συμπέρασμα πως μάλλον θα είναι ο Nate προς το τέλος της 4ης σεζόν και μετά σπαταλήσαμε την 5η σεζόν με το να το προετοιμάζουμε."

Όπως εξηγεί, υπάρχουν πολλά στοιχεία που οδηγούν στον Nate, από την άλλη ήταν ωραίο που το κοινό αποπροσανατολίστηκε. Βέβαια, ο χαρακτήρας του έβγαζε νόημα να έχει την ταυτότητα της Gossip Girl αφού ήθελε να εξιλεωθεί για αυτό που είχε κάνει.

Ανεξάρτητα, όμως, από το τέλος του original "Gossip Girl" και το αν ευχαρίστησε το κοινό, ο Safran θα βρίσκεται ανάμεσα στους δημιουργούς του νέου reboot που θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα στο HBO Max αλλά και στο BBC One μέσα στον χρόνο.

Φωτο: IMDB

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ