Follow us

Christie Brinkley | Η κόρη της ποζάρει με μαγιό και θυμίζει τη διάσημη μητέρα της

Το μοντέλο ανέβασε μια καλοκαιρινή φωτογραφία για τα γενέθλια της κόρης της.

MissBloom TEAM
Christie Brinkley Splash News/Ideal Image

Η Christie Brinkley έγινε ευρέως γνωστή τη δεκαετία του '70 κυρίως με τις υπέροχες πόζες της με μαγιό για το περιοδικό Sports Illustrated και τώρα η κόρη της δείχνει ότι έχει κληρονομήσει την γοητεία της μητέρας της όταν φοράει μπικίνι.

Με αφορμή τα 23α γενέθλια της κόρης Sailor, η Brinkley ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram της που δείχνουν την κόρη της σε διάφορες φάσεις της ζωής της. Σε μια από αυτές φοράει ένα κόκκινο μπικίνι και θυμίζει απίστευτα τη διάσημη μητέρα της.

Loading...

Η περήφανη μαμά έγραψε στη λεζάντα "Ένας ναύτης (σ.σ. το όνομα Sailor της κόρης της) πήγε στη θάλασσα δες, για να δει τι θα μπορούσε να γίνει κι από ό,τι βλέπω υπάρχουν αμέτρητες δυνατότητες. Χρόνια Πολλά γλυκιά Sailor μου. Συνέχισε να σηκώνεις πανιά, να εξερευνάς νέα λιμάνια και να κυνηγάς όνειρα”.

Το μοντέλο έγραψε "να χορέψεις τον επόμενο χρόνο με χέρια και μυαλό ανοιχτά όσο η καρδιά σου και με αγάπη, γέλιο και μουσική. Σε ευχαριστώ που με κάνεις τόσο χαρούμενη και περήφανη μαμά”, αναφερόμενη και στη συμμετοχή της Sailor στο Dancing with the Stars.

Loading...

Πηγή: Madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ