Follow us

Η "Λίζα" από το "Λατρεμένοι μου γείτονες" έγινε plus size model | Δες πώς είναι σήμερα

13 χρόνια μετά την προβολή της σειράς

MissBloom TEAM
Σμαράγδα Καλημούκου

Μια αλλαγή έχει κάνει στην καριέρα της τα τελευταία χρόνια η Σμαράγδα Καλημούκου, που από την υποκριτική έχει στραφεί στο plus size modelling. Ειδικότερα, η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του Mega "Λατρεμένοι μου γείτονες" μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up για αυτή την αλλαγή στη ζωή της, τη δημοσιότητα που κέρδισε μέσα από τη σειρά, αλλά και τη νέα της δουλειά.

"Μπορεί να φοράω έξω γυαλιά και μάσκα και πάλι με αναγνωρίζουν από τη φωνή. Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου κάνει εντύπωση. Με σταματάνε και με ρωτάνε και πολύ μικρότεροι σε ηλικία που προφανώς ξέρουν τη σειρά από τις επαναλήψεις”, είπε αρχικά.

Loading...

Loading...
Loading...

Είμαι ambassador σε μια εταιρεία με plus size ρούχα. Είμαστε μια εταιρεία που αγαπάμε και αναδεικνύουμε τις γυναικείες καμπύλες. Τώρα ετοιμάζω και τη δική μου συλλογή ρούχων, που θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμη.

Loading...

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω δεχτεί ποτέ κάποιο αρνητικό σχόλιο για το σώμα μου ή τουλάχιστον δεν το έχω αντιληφθεί. Είχα μια άτυχη στιγμή στη ζωή μου, όταν έχασα τη μητέρα μου. Μέσα από όλο αυτό βγήκα πιο δυνατή.

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ