Survivor - τελικός | Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής, οι παίκτες που δεν πήγαν ποτέ και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά

Η αποκάλυψη για τη παραγωγή του Survivor που δεν περιμέναμε, η Άννα Μαρία Βέλλη εξηγεί τον λόγο που έλειπε από τον μεγάλο τελικό του Survivor & ο James Καφετζής αποκάλυψε τι συνέβη και αποχώρησε από τον ημιτελικό του Survivor.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Survivor Τελικός | Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Ο μεγάλος τελικός του Survivor έφτασε στο τέλος του, και ο Σάκης Κατσούλης σήκωσε το μεγάλο τρόπαιο του νικητή. Ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης αναμετρήθηκαν σώμα με σώμα για να επικρατήσουν στην ψηφοφορία του κοινού, το οποίο τάχθηκε υπέρ του Σάκη οριακά. Το μεγάλο αυτό ταξίδι ολοκληρώθηκε με ένα φαντασμαγορικό σόου απ' όλες τις απόψεις. Χαρές,συγκινήσεις, χιούμoρ, διασκέδαση έγιναν ένα για την πραγματοποίηση του μεγάλου τελικού στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου.

Ο μεγάλος τελικός εξελίχθηκε σε τεράστιο ντέρμπι μεταξύ του Ηλία Μπόγδανου και του Σάκη Κατσούλη. Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό για πρώτη φορά σε τελικό του Survivor η διαφορά σε ποσοστιαία κλίμακα ήταν μικρότερη του 1%. Η αγωνία είχε πριν τα τελευταία λεπτά, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να δηλώνει πως: "Και τα δύο παιδιά αξίζουν αλλά η δική μου καρδιά χτυπάει για έναν”. Οι δύο φιναλίστ έφεραν τα σκαμπό τους δίπλα δίπλα για να ακούσουν το μεγάλο αποτέλεσμα αγκαλιασμένοι. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του Σάκη Κατσούλη και όλοι οι συμπαίτες μπήκαν στο θέατρο να τον συγχαρούν θερμά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor Τελικός | Η έναρξη - Ποιοι παίκτες πήραν απουσία από την μεγάλη βραδιά;

Ο μεγάλος τελικός του φετινού Survivor είναι γεγονός,με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Σάκη Κατσούλη να ανταγωνίζονται για το τίτλο του νικητή. Ο Γιώργος Λιανός μπήκε μέσα στο stage του ανοιχτού θεάτρου του Άλσους Γαλάτσίου και οι πρώην παίκτες, οι οικογένειες τον φιναλίστ καθώς και το κοινό ήταν εκεί για να απολαύσουν το μεγάλο γεγονός. Πρέπει να αναφέρουμε πως στις απουσίες του ημιτελικού προστέθηκαν καινούργιες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Ορέστης Τσάνγκ έκανε μια αποκάλυψη για τη παραγωγή του Survivor που σίγουρα δεν περιμέναμε

Καλεσμένος στο "Καλοκαίρι #not” βρέθηκε ο Ορέστης Τσάνγκ, ο οποίος και σχολίασε όσα έγιναν στον ημιτελικό του Survivor, ενώ αποκάλυψε και ένα άγνωστο βέτο που έχει βάλει η παραγωγή του ριάλιτι στους παλιούς παίκτες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Άννα Μαρία Βέλλη εξηγεί τον λόγο της απουσίας της από τον μεγάλο τελικό του Survivor

Ο τελικός του Survivor ήταν ένα φαντασμαγορικό σόου γεμάτο διασκέδαση και συγκίνηση. Ωστόσο πολλοί παίκτες τόσο στον ημιτελικό όσο κάι στον μεγάλο τελικό δεν μπόρεσαν να έρθουν, μεταξύ αυτών και η Άννα Μαρία Βέλλη. Η συγκεκριμένη παίκτρια παρόλο που βρέθηκε στον ημιτελικό, την μεγάλη βραδιά της ανάδειξης του νικητή, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την απουσία της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο James Καφετζής αποκάλυψε τι συνέβη και αποχώρησε από τον ημιτελικό του Survivor

Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός του Survivor και μπορεί ο James Καφετζής να βρέθηκε στα backstage, δεν βγήκε όμως ποτέ μπροστά στον τηλεοπτικό "αέρα”. Όπως είναι φυσικό σήμερα ήταν πολλά τα δημοσιεύματα που αναφέρθηκαν στο γεγονός αυτό, όμως ο ίδιος θέλησε να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr