Follow us

Μαριαλένα Ρουμελιώτη | Αποκάλυψε ότι χώρισε με τον Γιώργο Λιβάνη

Για πρώτη φορά.

MissBloom TEAM
Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Στον μεγάλο τελικό του Survivor βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 5 Ιουλίου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, προκειμένου να στηρίξει τον πρώην σύντροφό της και φιναλίστ του παιχνιδιού, Σάκη Κατσούλη, ο οποίος τελικά αναδείχθηκε νικητής.

Survivor - τελικός | Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής, οι παίκτες που δεν πήγαν ποτέ και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά

Μετά το τέλος του reality, η 25χρονη γυμνάστρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, που φυσικά περιελάμβαναν και τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη. Εκείνη λοιπόν αποκάλυψε, για πρώτη φορά, πως είναι single.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν και επισήμως πια, δεν έχει δεσμό με τον τραγουδιστή, με τους δυο τους να έχουν χωρίσει. "Το έπαθλο πήγε στην οικογένεια. Η φωνή μου έχει κλείσει από τις φωνές. Είμαι το γούρι του, έτσι φαίνεται. Είμαι συγκινημένη. Είναι αμοιβαία τα συναισθήματα με τον Σάκη. Ο ένας στήριξε τον άλλον, ο ένας βοήθησε τον άλλον. Ποια πρόταση γάμου; Είπαμε ρε παιδιά.

Είμαι single, δεν είμαι σε σχέση εννοείται. Σίγουρα πρέπει να κάνω μια συζήτηση με τον Γιώργο, το είπα και πριν…" είπε χαρακτηριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ