Follow us

Ελευθερία Ελευθερίου | Η απάντηση στον Τριαντάφυλλο και τις αποκαλύψεις του για τον Αλέξη Παππά

Ποια είναι η σχέση της με τον ηθοποιό

MissBloom TEAM
Ελευθερία Ελευθερίου Instagram

Ο τελικός του Survivor είναι πια γεγονός, με τον Σάκη Κατσούλη να αναδεικνύεται σε μεγάλος νικητής του παιχνιδιού. Το "παρών", όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έδωσαν και πολλοί από τους αποχωρήσαντες παίκτες του φετινού κύκλου, με τoν Τριαντάφυλλο να κλέβει για ακόμη μια φορά την παράσταση.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως αποκάλυψε ποιοι πρώην συμπαίκτες του ήρθαν πιο κοντά στον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά. Όπως ήταν φυσικό, το βλέμμα όλων εν συνεχεία στράφηκε στην επίσης παρούσα τραγουδίστρια που αν και εκείνη την ώρα δεν απάντησε, τοποθετήθηκε το επόμενο πρωί στη "Φωλιά των ΚουΚου". Διαψεύδοντας όσα υπονόησε ο Τριαντάφυλλος, είπε μεταξύ άλλων:

"Εγώ το παίρνω πολύ χαλαρά και πια γελάω. Πήρα και πάρα πολλά μηνύματα. Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Φυσικά εννοείται πως όχι. Εκείνη τη στιγμή είπα πως δεν υπάρχει ο Παππάς για να τον βάλει στη θέση του.

Εκείνη την στιγμή δε θα μπορούσα να πω κάτι. Ένιωσα αμηχανία. Γέλασα, τι να κάνω; Αν είχαμε συμβούλιο θα τον ψήφιζα. Εκείνη την ώρα λέω "ώπα”, τι ήταν αυτό τώρα; Δεν χρειάζεται να τον πάρω τηλέφωνο, τον είχα στο ένα μέτρο. Ο Τριαντάφυλλος δεν θα έκανε κάτι, δεν θέλει το κακό μου. Έχουμε άψογη σχέση. Είναι λίγο ο τρόπος του.

Δεν το έκανε για να προσβάλλει εμένα και τον Αλέξη. Είμαστε πραγματικά αγαπημένοι. Απλά είναι ο Τριαντάφυλλος. Στο μυαλό του ήταν μια πλάκα. Επειδή εμείς πάνω στις κερκίδες δεν ακούμε πολύ καλά, εγώ προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται. Ήταν άβολο, αλλά όλα καλά.

Τώρα με τον Αλέξη Παππά έχουμε άψογη σχέση. Από την ημέρα που βγήκαμε από το παιχνίδι, με τον Αλέξη είμαστε συνέχεια μαζί. Κάποια στιγμή στο παιχνίδι είχε πει αυτά που είχε πει. Μέσα στο παιχνίδι, όλα τα διογκώνεις. Όλοι έχουμε κάνει τα λάθη μας. Άνθρωποι είμαστε και θα κάνουμε λάθη."

Δες αναλυτικά τί δήλωσε στη φωλιά των ΚουΚου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ