"Word A Music": Μια συγκλονιστική βραδιά στο Ηρώδειο | Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν

Το Φεστιβάλ Αθηνών φιλοξένησε τους νεαρούς μουσικούς του El Sistema Greece, σε συνεργασία με τον παραγωγό, μουσικό και dj Blend Mishkin.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού τη χθεσινή ημέρα για να παρακολουθήσει τη συναυλία "Word A Music", μία απρόσμενη συνάντηση ταλαντούχων νεαρών μουσικών της πολυπολιτισμικής ορχήστρας και της χορωδίας του El Sistema Greece, από 40 και πλέον χώρες του κόσμου, τούς οποίους φιλοξένησε για δεύτερη φορά το Φεστιβάλ Αθηνών.

Τα μέλη El Sistema Greece Youth Orchestra και της El Sistema Greece Youth Choir ενθουσίασαν το κοινό σε συνεργασία με τη reggae soul μπάντα Roots Evolution του Blend Mishkin και αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές, όπως τον Θοδωρή Μαραντίνη, τη Μαρίνα Σάττι, την Κατερίνα Ντούσκα αλλά και τους Jérôme Kaluta, Taf Lathos, BNC.

Η Κατερίνα Ντούσκα επί σκηνής

Με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου μουσικού κόσμου, οι ερμηνευτές παρουσίασαν νέες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών που σημάδεψαν τη σύγχρονη εποχή, επανασυστήνοντας τα στους παλιούς και γνωρίζοντάς τα στους νέους.

Η Μαρίνα Σάττι

Διάσημοι καλεσμένοι και σημαντικά πρόσωπα που έχουν πάθος με τη μουσική βρέθηκαν στον ιστορικό χώρο για να απολαύσουν τη συναυλία που φάνηκε να συνεπήρε με τους ρυθμούς και τις μελωδίες της κάθε προσκεκλημένο.

Ανάμεσα στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν εκείνες της Κατερίνας Γκαγκάκη η οποία εντυπωσίασε με σατέν, καλοκαιρινή δημιουργία, της Αναστασίας Καίσαρη, η οποία συνοδεύτηκε από τον σύζυγό της Thomas Percy αλλά και της Υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου.

Δείτε περισσότερες εμφανίσεις εδώ:

Η Κατερίνα Γκαγκάκη

Η Αναστασία Καίσαρη με τον σύζυγό της Thomas Percy


Ο Βασίλης Καίσαρης με τη σύζυγό του, Χαρά Χρυσικοπούλου και τον γιο τους Κώστα
Ο Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του, Βίλλυ

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στη συναυλία, τραγουδώντας μπροστά στο τεράστιο κοινό.
Ο Leon of Athens
Η Αμαλία Κυπαρίσση και η Βιβή Μπασίνα