Follow us

Jennifer Lopez | "Περνάω την καλύτερη φάση της ζωής μου"

Η πρώτη της συνέντευξη μετά την επανασύνδεση με τον Ben Affleck.

MissBloom TEAM
Jennifer Lopez Abaca Press/Visual Hellas

Η Jennifer Lopez φαίνεται να περνάει μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της, από τότε που χώρισε με τον Alex Rodriguez. Η σταρ που αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της με τον Ben Affleck, δείχνει να είναι ερωτευμένη και να νιώθει ασφάλεια στο πλευρό του.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού "Cambia El Paso" με τον Rauw Alejandro, η 51χρονη τραγουδίστρια έδωσε μια συνέντευξη όπου μίλησε για την ΄καλύτερη φάση της ζωής της'.

Η σταρ είπε πως "είμαι σούπερ ευτυχισμένη. Ξέρω ότι ο κόσμος αναρωτιέται συνέχεια. "Πως είσαι, τι συμβαίνει, είσαι καλά”. Αυτό είναι, δεν ήμουν ποτέ καλύτερα”.

"Θέλω οι άνθρωποι μου που ενδιαφέρονται για μένα, γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ για αυτούς τόσο πολύ, να ξέρουν ότι έχω φτάσει σε ένα σημείο στη ζωή μου που είμαι καλά μόνη μου. Και νομίζω ότι όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο, τότε φανταστικά πράγματα σου συμβαίνουν που ποτέ στη ζωή σου δεν φανταζόσουν ότι θα συνέβαιναν ξανά. Οπότε είμαι εκεί ακριβώς”, αποκάλυψε η J.Lo.

Όπως πρόσθεσε "μου αρέσει όλη η αγάπη που έρχεται προς το μέρος μου αυτή τη στιγμή και όλες οι ευχές. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι περνάω την καλύτερη φάση. Είναι η καλύτερη φάση της ζωής μου”.

Η αγάπη της για τον εαυτό της ήταν αυτό που την ενέπνευσε όπως είπε να ηχογραφήσει ένα νέο τραγούδι: "Είμαι καλά. Αγαπώ τη ζωή μου αυτή τη στιγμή. Αγαπώ αυτό που κάνω. Αγαπώ τον άνθρωπο στον οποίο συνεχώς εξελίσσομαι και γίνομαι. Κι αυτή η χαρά, η ευτυχία και η αγάπη με εμπνέει”, εξηγώντας ότι κάποιοι εμπνέονται όταν πληγώνονται αλλά σε εκείνη λειτουργεί το αντίθετο.

"Όταν νιώθω καλά, νιώθω ότι κάνω την καλύτερη μουσική. Οπότε, επέστρεψα από τη Δομινικανή Δημοκρατία και αμέσως ειδοποίησα όσους ξέρω και τους είπα ότι θέλω να μπω στο στούντιο ηχογράφησης” είπε για τη νέα της συνεργασία με τον Rauw Alejandro με τον οποίο πριν ένα μήνα είχε γυρίσει και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού "Cambia el Paso" στο Miami Beach.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ