Follow us

Ciara & Russel Wilson | Πόζαραν σαν πριγκίπισσα Diana και πρίγκιπας Κάρολος

Το ζευγάρι γιόρτασε τα 5 χρόνια γάμου με ένα ρομαντικό ταξίδι στη Βενετία.

MissBloom TEAM
Ciara & Russel Wilson Splash News/Ideal Image

Για την επέτειο του γάμου τους η τραγουδίστρια Ciara και ο σύζυγός της και παίκτης του αμερικανικού football, Russel Wilson, ταξίδεψαν μέχρι τη Βενετία για να γιορτάσουν τα 5 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου.

Προκειμένου να εκφράσει την αγάπη της για τον σύντροφο και πατέρα των παιδιών της, η Ciara θέλησε να τονίσει πως η ζωή με τον Wilson είναι πριγκιπική γι 'αυτό το ζευγάρι για να "πατήσει" πάνω στην παρομοίωση, αναπαρήγαγε μία φωτογραφία της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Καρόλου από τη στιγμή που βρέθηκαν στην ίδια τοποθεσία.

Βέβαια, ο γάμος των βασιλικών μελών δεν είχε και το καλύτερο τέλος, για την ακρίβεια είχε το αντίθετο του happily ever after, όμως η Ciara δεν στάθηκε καθόλου στο γεγονός αφού ο δικός τους γάμος απέχει μίλια μακριά από εκείνον της πριγκίπισσας Diana.

Η τραγουδίστρια μαζί με τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media accounts της, έγραψε ως caption, "Πάντα με κάνεις να νιώθω σαν πριγκίπισσα". Και πέρα από εκείνη που εμπνεύστηκε από το βασιλικό ζευγάρι, σε μία άλλη λήψη η Ciara κάθεται σε μία πέτρινη θέση που μοιάζει με θρόνο για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη συλλογιστική της.

Το ζευγάρι που αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τις γόνδολες και τα πολυτελή palazzo της Βενετίας, παντρεύτηκε στις 6 Ιουλίου του 2016, 3 μήνες αφού αρραβωνιάστηκαν και αφού είχαν ολοκληρώσει περίπου έναν χρόνο σχέσης. Η τραγουδίστρια 4 μήνες αργότερα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, με το ζευγάρι να καλωσορίζει την κόρη τους Sienna το 2017 και 3 χρόνια αργότερα τον γιο τους Win. Η Ciara έχει ακόμη έναν γιο, τον 7χρονο Future που έχει αποκτήσει από προηγούμενη σχέση της με τον ράπερ Future.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ