Follow us

Ματίνα Παγώνη | "Έπεσα από τις 12ποντες γόβες μου, με μάτιασαν"

Αποκαλύπτει πώς χτύπησε το χέρι της

MissBloom TEAM
Ματίνα Παγώνη NDP

Στην Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε συνέντευξη η Ματίνα Παγώνη για λογαριασμό του Happy Day. Πιο συγεκκριμένα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε και στην παιδική της ηλικία αλλά και την απόφασή της να γίνει γιατρός.

Αποφάσισα από πάρα πολύ μικρή να γίνω γιατρός. Συνέβη ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός στην οικογένειά μου. Είχε ένα ατύχημα ο πατέρας μου. Ήταν ένα σοβαρό τροχαίο, διασωληνώθηκε στο ΚΑΤ και έμεινε στην μονάδα εντατικής θεραπείας για τρεις μήνες.

Ήμουν μικρή, επτά ετών, ήθελα να τον δω, έκλαιγα, τσίριζα και ο διευθυντής της μονάδας, επειδή με είδε έτσι μου είπε πως δεν μπαίνουν στην εντατική τα παιδάκια. (...)

Με κράτησε από το χέρι και μπήκαμε στη μονάδα, μου εξήγησε ότι ο μπαμπάς μου δεν μπορεί να μου μιλήσει, αλλά εγώ μπορούσα για λίγο να του ακουμπήσω το χέρι.

Ρώτησα τον γιατρό αν ο μπαμπάς μου θα γίνει καλά και μου απάντησε ότι βεβαίως θα γίνει και ότι αυτοί είναι εκεί για να κάνουν τους ασθενείς καλά και βγαίνοντας είπα ότι και εγώ θα γίνω γιατρός για να κάνω και εγώ τους ασθενείς καλά.

Εν συνεχεία, μίλήσε και για το πρόσφατο ατύχημα που είχε με το χέρι της.

Αχ με το χέρι μου, εγώ πιστεύω ότι με μάτιασαν. Τι να κάνω, έκανα μια επίσκεψη και πήγαινα στο γραφείο, φορούσα το 12ποντο και λογικό ήταν να κουβαριαστώ ", ανέφερε η Ματίνα Παγώνη για το ατύχημά της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ