Follow us

H Kim Kardashian ντύνει τις αθλήτριες των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η εταιρεία της Kim Kardashian, SKIMS, κλήθηκε να σχεδιάσει ρούχα για τις αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διαγωνιστούν στο Τόκιο.

Kim Kardashian Splash News/Ideal Image

Μεγάλη τιμή για την Kim Kardashian αποτέλεσε η ανάθεσή της ομάδας των ΗΠΑ στην εταιρεία της, Skims, για τη δημιουργία ρούχων για τις αθλήτριες των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και των Παραολυμπιακών που θα λάβουν μέρος στο Τόκιο.

Όπως ανακοίνωσε η Kim Kardashian λίγες ημέρες νωρίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η SKIMS πρόκειται να παρέχει στην ομάδα των ΗΠΑ όλα τα εσώρουχα, loungewear και πιτζάμες για τις αθλήτριες της αποστολής. Η σειρά περιλαμβάνει αθλητικά σουτιέν, μπλούζες, ποδηλατικά σορτς, φανέλες και άλλα ενδύματα που θα φέρουν την αμερικανική σημαία, τους κύκλους των Ολυμπιακών Αγώνων και το logo της ομάδας των ΗΠΑ.

Η ίδια η επιχειρηματίας εξέφραζε τον ενθουσιασμό της για το μεγάλο πρότζεκ που ανέλαβε, γράφοντας : "Από την ηλικία των 10 ετών, άκουγα κάθε μικρή λεπτομέρεια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες από τον πατριό μου. Όσο έβλεπα τους αθλητές να διαγωνίζονται, ξεκινούσα να καταλαβαίνω την αφοσίωση και την τιμή του να είσαι μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων. Ταξίδευα με τον πατριό μου και την οικογένειά μου σε διάφορες πόλεις για τα δοκιμαστικά, τους Ολυμπιακούς και συναντήσεις της Caitlyn Jenner και σε κάθε στάση θα αγόραζα μία μπλούζα των Ολυμπιακών Αγώνων ως ενθύμιο. Όταν έλαβα το τηλεφώνημα που προσκαλούσε την Skims να γίνει μέρος της ομάδας των ΗΠΑ, κάθε στιγμή που θαύμαζα τη δύναμη και την ενέργεια των Ολυμπιονικών από τον πάγκο, ξαναήρθαν στη μνήμη μου. Είναι τιμή μου να ανακοινώνω ότι η Skims σχεδιάζει τα εσώρουχα, τις πιτζάμες και το loungwear των αθλητών της ομάδας των ΗΠΑ για φέτος στο Τόκιο και τα ίδια κομμάτια θα είναι διαθέσιμα σε μία capsule συλλογή στο site.".

Loading...

Η Kardashian μαζί με το κείμενο της ανακοίνωσης, μοιράστηκε επίσης μία σειρά από φωτογραφίες της καμπάνιας με μοντέλα τις αθλήτριες της αποστολής. Πιο συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες βλέπουμε την παραολυμπιονίκη Scout Basset, την μπασκετμπολίστρια A'ja Wilson και την ποδοσφαιρίστρια Alex Morgan να είναι περήφανες που φορούν το συγκεκριμένο brand. Όπως ανέφερε η είδηση, τα ρούχα της ολυμπιακής αποστολής πρόκεται να είναι διαθέσιμα σε μία capsule συλλογή που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιουλίου.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ