Follow us

O Γιώργος Ασημακόπουλος δωρίζει όλα τα χρήματα που έβγαλε από το Survivor για καλό σκοπό

Έγινε επίσης εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Γιώργος Ασημακόπουλος Instagram/@george_asimakopoulos

Μπορεί να μην αναδείχτηκε τελικά ο μεγάλος νικητής του Survivor, ωστόσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος μέσα από τη παραμονή του στο ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ικανοποιητικό ποσό χρημάτων της τάξεως των 31.000€, το οποίο και αποφάσισε να δωρίσει σε ιδρύματα κατά του παιδικού καρκίνου.

Ελένη Μενεγάκη | Ποζάρει με καυτό λεοπάρ μπικίνι και εντυπωσιάζει

Η επιλογή των ιδρυμάτων αυτών δεν ήταν τυχαία. Όπως είχε αποκαλύψει κατά τη διάρκεια παραμονής του μέσα στο παιχνίδι, σε νεαρή ηλικία έχασε τον αδερφό του, Αλέξανδρο, από καρκίνο.

Ηλίας Μπόγδανος | Πιο ερωτευμένος από ποτέ μετά το Survivor (pics)

Το Σάββατο 3 Ιουλίου βρέθηκε λοιπόν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ" και έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών, ενώ στη συνέχεια έδωσε μια από τις έξι επιταγές που έχει μοιράσει από το ποσό που κέρδισε στον διοικητή του ογκολογικού νοσοκομείου Μαριαννα Β. Βαρδινογιαννη, Μανώλη Παπασάββα.

Για την πρόθεσή του να μοιράσει τα χρήματα σε ιδρύματα, είχε μιλήσει κατά την την αποχώρησή του από το παιχνίδι: "Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Το ήξερα ότι θα φύγω εγώ σήμερα. Καλή δύναμη στα παιδιά. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Το Survivor με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου και να καταλάβει κι ο κόσμος ότι πίσω από μια εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα, όπως αυτό που είχα αναφέρει αυτό με τον αδερφό μου κι αυτές τις ημέρες τον έβλεπα πιο έντονα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω από τις απολαβές μου από εδώ στο παιχνίδι, να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο και σε κάποια ιδρύματα, που θα ασχοληθώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη και τα χρήματα να πάνε σε κάποιους ωραίους σκοπούς. Έχω περάσει κάποια οικογενειακά προβλήματα, με έχουν κάνει πιο δυνατό κι ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια πράγματα", είχε πει χαρακτηριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ