Follow us

8 Ελληνίδες που μίλησαν ανοιχτά για την εξωσωματική και έστειλαν μήνυμα ελπίδας σε όλες τις γυναίκες

Οι Ελληνίδες διάσημες που κατέρριψαν κάθε ταμπού και δεν έκρυψαν πως απέκτησαν παιδί με τη διαδικασία της υποβοηθούμενης γονιμοποίησης.

MissBloom TEAM
Ελληνίδες εξωσωματική NDP Photo Agency

Το κεφάλαιο "παιδί" δεν αποτελεί για όλες τις γυναίκες ένα εύκολο θέμα συζήτησης. Όσο αυθόρμητα μπορεί να σου βγει να ρωτήσεις μία νεόνυμφη γυναίκα "πότε με το καλό το παιδί", δυστυχώς για πολλές εκεί έξω η διαδικασία δεν είναι το ίδιο αυθόρμητη, παρά περισσότερο μοιάζει με ένα επίπονο ταξίδι που εν τέλει δε γνωρίζεις αν θα βρεθεί προορισμός. Και όμως όσο ταμπού κι αν θεωρείται το θέμα εν έτει 2021 με όλο και περισσότερες γυναίκες να εξακολουθούν να αποσιωπούν την κατάσταση, μη μπορώντας καν να το συζητήσουν καθώς αποτελεί ένα αγκάθι γι'αυτές, υπάρχουν ορισμένες γυναίκες που έχουν καταφέρει να δώσουν ελπίδα σε όλες εκείνες που επιθυμούν όσο τίποτε άλλο κάποια μέρα να κρατήσουν το δικό τους μωρό στην αγκαλιά τους. 8 Ελληνίδες διάσημες χρησιμοποίησαν το βήμα τους για να δώσουν κουράγιο σε κάθε γυναίκα που προσπαθεί μέρες, μήνες, χρόνια να γίνει μητέρα, δημοσιοποιώντας τη δική τους ιστορία και λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Και το όνομα αυτό είναι η εξωσωματική γονιμοποίηση.

Χριστίνα Μπόμπα | Μιλά για την εξωσωματική, τα συναισθήματα της πριν γεννήσει και το ενδεχόμενο υιοθεσίας

Αλίκη Κατσαβού

Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε με το κοινό τα συναισθήματά της όσο προσπαθούσε να αποκτήσει το δικό της παιδί. Η ηθοποιός είχε δηλώσει πως είχε απογοητευτεί, είχε κλάψει πολύ, όμως η επιθυμία της ήταν μεγαλύτερη από όλα αυτά. Απευθύνθηκε στην επιστήμη καθώς όπως είχε πει, αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα, γεγονός που τη βοήθησε σήμερα να κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά της τον γιο της, Φοίβο.

Loading...

Ελένη Πετρουλάκη

Σήμερα είναι χαρούμενη μαμά 4 κοριτσιών, όμως σε νεαρή ηλικία η γυμνάστρια είχε δυσκολευτεί αρκετά ώστε να καταφέρει να μείνει έγκυος, προσπαθώντας για τουλάχιστον 7 χρόνια, όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν. Η ίδια έχει αποκαλύψει πως έχει υποβληθεί σε 8 εξωσωματικές και το πρόβλημα το εντόπισε στο άγχος που της είχε δημιουργηθεί.

Loading...

Χριστίνα Μπόμπα

Πρόκειται για την πιο πρόσφατη περίπτωση διάσημης που εξομολογήθηκε δημόσια πως χρειάστηκε να καταφύγει στη μέθοδο της υποβοηθούμενης γονιμοποίησης. Η Χριστίνα Μπόμπα μέσω της ιστορίας της έγινε το σύμβολο της ελπίδας για πολλές γυναίκες, δίνοντας κουράγιο σε όλες εκείνες που το χρειάζονται. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, η influencer έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της.

Loading...

Καίτη Γαρμπή

Γνωστή για το ότι ποτέ δεν μασάει τα λόγια της και πάντα μένει πιστή στην αλήθεια της, η τραγουδίστρια δεν είχε κρύψει ποτέ πως είχε δοκιμάσει την εξωσωματική γονιμοποίηση για να καταφέρει να γίνει μητέρα. Και όπως είπε το είχε κάνει για να βοηθήσει κι άλλες γυναίκες. Και ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς, είχε αναφερθεί πριν από κάποια χρόνια στο γεγονός, περήφανος για την επιλογή τους, που τους βοήθησε να αποκτήσουν τον Δημήτρη τους.

Loading...

Βικτώρια Χαλκίτη

Η τραγουδίστρια και καθηγήτρια φωνητικής είχε μοιραστεί με τους τηλεθεατές πριν από λίγους μήνες πως είχε χρειαστεί να πραγματοποιήσει 6-7 εξωσωματικές, καθώς προσπαθούσε να γίνει μαμά για πάνω από 8 χρόνια. Η Βικτώρια Χαλκίτη πλέον δηλώνει ερωτευμένη με τον γιο της, Φίλιππο.

Loading...

Ζήνα Κουτσελίνη

Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει πως δεν το έβαλε κάτω και υποβλήθηκε αισίως σε 9 εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Loading...

Αριέττα Μουτούση

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε πολύ από το κοίνο μέσα από τη συμμετοχή της σε διάφορες επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, είχε εξηγήσει πως το να κάνει μεγάλη οικογένεια πάντα ήταν το όνειρό της. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα για εκείνη, όμως κατάφερε μέσω της εξωσωματικής να φέρει στον κόσμο τον γιο της Μιχάλη, που όπως έχει δηλώσει είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχει δεχθεί.

Loading...

Ελένη Τσαγκά

Ήταν όνειρο της δημοσιογράφου να γίνει μαμά και όπως έχει εξομολογηθεί έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης για να το πραγματοποιήσει. Εν τέλει ύστερα από κάποιες προσπάθειες εξωσωματικής, η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα.

Κάθε μέρα ραντεβού στις 15:00 στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του star!

Posted by Ελένη Τσαγκά on Sunday, August 25, 2019

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ