Follow us

Ο Γιώργος Λιανός αποχαιρετά το Survivor, η Ιωάννα Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή & όλα τα νέα

Τα ποσοστά της νίκης του Σάκη Κατσούλη, τα πρώτα μηνύματα του Σάκη Τανιμανίδη σε Ατζούν και Λιανό μετά τον τελικό, επέτειος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Survivor & ο Μύρωνας Στρατής μάς δείχνει για πρώτη φορά τον γιο του, Νικόλα.

MissBloom TEAM
yupi collage

Ιωάννα Μαλέσκου: Η ατάκα on air για την προσωπική της ζωή

Ο Γιώργος Λιανός αποχαιρετά το Survivor, η Ιωάννα Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή & όλα τα νέα
Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι από τα πρόσωπα της φετινής σεζόν, μιας και η μεταγραφή της από το τοπικό κανάλι της Κρήτης στον ΣΚΑΪ συζητήθηκε πολύ. Όπως είναι φυσικό και η προσωπική της ζωή έχει σχολιαστεί αρκετά, με τα δημοσιεύματα να της έχουν χρεώσεις σχέση τόσο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όσο και με τον Μάριο Χεζόνια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Επέτειος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το Survivor | Η ανάρτησή του τέσσερα χρόνια μετά τη νίκη του

Γιώργος Αγγελόπουλος

Μπορεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου θα πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Survivor με νικητή τον Σάκη Κατσούλη, όμως τέσσερα χρόνια πριν είχε αναδειχθεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης!

Ο Ντάνος θέλησε να κάνει μια ανάρτηση γι' αυτή την επέτειο και έτσι δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από το Survivor 1 και έγραψε: "5/7/2017 Χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Σας ευχαριστώ για όλα. Συγχαρητήρια στον νικητή του #survivor2021”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Μύρωνας Στρατής μάς δείχνει για πρώτη φορά τον γιο του, Νικόλα

Μύρωνας Στρατής

Ο Μύρωνας Στρατής έχει αποφασίσει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι σπάνια δημοσιεύει ο ίδιος κάτι που να έχει να κάνει με αυτή.

Ωστόσο, αυτό άλλαξε τη Δευτέρα το απόγευμα και είχε μια πολύ σημαντική αφορμή. Ο γιος του, Νικόλας έγινε ενός έτους και έτσι ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία τους, απ' όταν ο μικρούλης ήταν μόλις δύο μηνών.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τα πρώτα μηνύματα του Σάκη Τανιμανίδη σε Ατζούν και Λιανό μετά τον τελικό

Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια μέσω δύο insta story τόσο τον Ατζούν Ιλίτζαλι, όσο και τον Γιώργο Λιανό.

Θέλοντας να ευχαριστήσει δημόσια τον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι επιβίωσης και πολύ καλό του φίλο ανέβασε το απόσπασμα που ο Ατζούν μιλούσε για εκείνον και τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και έγραψε στην λεζάντα "Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου φίλε μου. Μου έλειψαν οι στιγμές μας στον Άγιο Δομίνικο φέτος”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor Τελικός | Αυτά είναι τα ποσοστά της νίκης του Σάκη Κατσούλη

η Δευτέρα 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Survivor, με μεγάλο νικητή να είναι ο Σάκης Κατσούλης. Ο 30χρονος επιχειρηματίας κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε και ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια του live, ο τελικός ήταν ντέρμπι, μιας και τα ποσοστά των δύο παικτών ήταν πολύ κοντά. "Θέλω να σας πω κάτι, το οποίο και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε να το έχουμε προβλέψει. Όλοι είπαν για τη σημερινή αναμέτρηση ότι πρόκειται για ένα ντέρμπι. Θέλω να σας κάνω μια απίθανη αποκάλυψη. Για πρώτη φορά σε τελικό Survivor η διαφορά σε ποσοστιαίες μονάδες ανάμεσα στους δύο υποψήφιους για τη νίκη στο φετινό Survivor είναι μικρότερη του 1%", είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Λιανός αποχαιρετά το Survivor με μια ανάρτηση στο Instagram

Γιώργος Λιανός

Μετά από περίπου έξι μήνες, το Survivor έριξε αυλαία! Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να αποχαιρετήσει και αυτός το ριάλιτι επιβίωσης.

"Ήρθε η ώρα να κρεμάσω τη σφυρίχτρα και να γίνει και αυτή η εμπειρία,ανάμνηση. Ευχαριστώ όλη την ομάδα της @acunmedyaglobal και τον @skaitv.gr για την άψογη συνεργασία που είχαμε και φέτος. Η τηλεόραση είναι ομαδική δουλειά και μόνο έτσι φέρνει αποτέλεσμα. Εύχομαι μαζί με τους παίκτες του SURVIVOR2021 να σας κρατήσαμε καλή συντροφιά! Καλό καλοκαίρι! #survivorgr #acunmedya” έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ