Follow us

Πανζουρλισμός στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη στο Περιστέρι - Πλήθος κόσμου για μία σέλφι (pics)

Πλήθος κόσμου έσπευσε να φωτογραφηθεί με τον νικητή του Survivor Σάκη Κατσούλη στο κατάστημα ένδυσης που διατηρεί στο Περιστέρι.

MissBloom TEAM
Σακης Κατσουλης survivor NDP Photo Agency

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τον τελικό του Survivor έκαναν το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουνίου ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης | Η πρώτη κοινή έξοδος μετά το τέλος του Survivor (pic)

Ο γνωστός επιχειρηματίας και η νεαρή γυμνάστρια μια μέρα μετά τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκαν στο μαγαζί ένδυσης του Κατσούλη όπου επικράτησε πανικός.

Πλήθος κόσμου περίμενε να φωτογραφηθεί με τον νικητή του Survivor, ενώ στον χώρο βρέθηκαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Τριαντάφυλλος, που έγιναν φίλοι μέσα στο παιχνίδι.

Στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη επικράτησε συνωστισμός τόσο από τους φαν του νικητή του Survivor, όσο και από εκείνους που ήθελαν να φωτογραφηθούν με τους άλλους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί δείχνοντας πως είναι πολύ κοντά. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι και στο παρελθόν και είχαν συγκατοικήσει, και η είσοδος του Σάκη στο Survivor ενδέχεται να αναζωπύρωσε το ειδύλλιο.

Πανζουρλισμός στο μαγαζί του Σάκη Κατσούλη στο Περιστέρι - Πλήθος κόσμου για μία σέλφι (pics)

Δες περισσότερες φωτογραφίες από το "πάρτι" στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ