Follow us

The Crown | Γιατί η σειρά θα σταματήσει αναγκαστικά στην 6η σεζόν

Ο δημιουργός Peter Morgan δεν προτίθεται να προχωρήσει περαιτέρω και έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο για να μην το κάνει.

MissBloom TEAM
the  crown

Εν αναμονή της 5ης σεζόν του "The Crown", οι συντελεστές εξήγησαν το γιατί παρόλο που η δραματική σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία στο κοινό του Netflix, πρόκειται να ολοκληρωθεί μετά την ολοκλήρωση του 6ου κύκλου.

Η παραγωγός Suzanne Mackie εξήγησε τον λόγο που ο δημιουργός του σήριαλ, Peter Morgan, δεν προτίθεται να ξεπεράσει τις ήδη συμφωνημένες σεζόν για να προχωρήσει την ιστορία λίγο παρακάτω.

Για όσους δεν έχουν δει ούτε ένα επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, η πλοκή περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της βασίλισσα Ελισάβετ και τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη στέψη της μέχρι τα χρόνια του άσχημου γάμου της πριγκίπισσας Diana και του πρίγκιπα Καρόλου.

Στους δύο νέους κύκλους που η σειρά ανανέωσε με το Netflix, θα παρακολουθήσουμε τα τελευταία χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο της Αγγλίας, με την ηθοποιό Imelda Staunton να παίρνει τη σκυτάλη από την Olivia Colman και νέους ηθοποιούς να αναλαμβάνουν τους χαρακτήρες της βασιλικής οικογένειας.

Και όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα της Mackie, η σειρά δεν πρόκειται να συνεχίσει μετά το πέρας της 6ης σεζόν. "Ο Peter το έχει πει ευθαρσώς πως δεν μπορεί απλά να γράψει για κάτι αν δεν έχει περάσει χρόνος για να έχει μία κατάλληλη οπτική των πραγμάτων. Και πιστεύω πως πάντα ένιωθε πως τα 10 χρόνια είναι το ελάχιστο χρονικό διάστημα στο οποίο μπορεί να δει κάτι σε ιστορικό πλαίσιο, που θα του επιτρέψει να το καταλάβει. Δεν νομίζω πως θα παρεκκλίνει από την απόφαση αυτή", υπογράμμισε η παραγωγός σχετικά με το τέλος της σειράς.

"Όλοι γνωρίζουμε αυτές τις ιστορίες, όμως αυτό που ο Peter κάνει τόσο λαμπρά είναι να διεισδύει κάτω από αυτές και να καταλαβαίνει το τοπίο με περισσότερο λεπτομερή, περίπλοκο και αναπάντεχο τρόπο", δήλωσε η Mackie η οποία υποστήριξε πως αν ο Morgan προσπαθήσει να ασχοληθεί με κάποιο περιστατικό που έγινε νωρίτερα, θα μοιάζει αναπόφευκτα κατασκευασμένο.

Συνεπώς, ακόμα αν και για την ίδια το "The Crown" αποτέλεσε σταθμός στην καριέρα της, γνωρίζει πολύ καλά πως έχει έρθει η ώρα να προχωρήσει, με την 6η σεζόν να είναι και η τελευταία της σειράς.

Φωτο: IMDB

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ