Follow us

"Μπήκαμε" στο μοντέρνο σπίτι της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην Πετρούπολη (pics,vid)

Φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι της 26χρονης.

MissBloom TEAM
Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο τέταρτος κύκλος του Survivor έχει και εδώ και καιρό ολοκληρωθεί, με τους φιναλίστ να έχουν επιστρέψει πια στην καθημερινότητά τους και, φυσικά, στο σπίτι τους.

Μετά από αρκετούς μήνες που πέρασαν μακριά από τη ζεστασιά και τις ανέσεις του, ειδικά όσοι μπήκαν στο παιχνίδι εξ αρχής όπως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, σίγουρα δεν θα έβλεπαν την ώρα να χαρούν και πάλι όσα μέχρι λίγο καιρό πριν θεωρούσαν δεδομένα. Η 26χρονη γυμνάστρια μπορεί να μην έφτασε μέχρι και τον τελικό, αλλά τα κατάφερε αισίως έως τον ημιτελικό, οπότε δεν μετρά και πολλές ημέρες από τότε που βρίσκεται και πάλι στο "home sweet home" της.

Και παρόλο που ο λογαριασμός της στο Instagram δεν μετρά πολλές αναρτήσεις, σε μερικές από αυτές μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το σπίτι της. Γυρνώντας αστεία βίντεο για τον λογαριασμό της στο TikTok κατά την περίοδο της καραντίνας ή βγάζοντας mirror selfies για να αναδείξει το outfit που επέλεγε την εκάστοτε μέρα, έχει δείξει μερικά πλάνα από τον χώρο που μένει με την οικογένειά της στην Πετρούπολη.

Πάρε μια γεύση από τα πλάνα που ακολουθούν

Loading...
"Μπήκαμε" στο μοντέρνο σπίτι της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην Πετρούπολη (pics,vid)
Loading...
Loading...
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ