Follow us

Απώλεια για τον Ευτύχη Μπλέτσα λίγο πριν γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, ο Ιωσήφ Μαρινάκης στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό & όλα τα νέα

Ο Ηλίας Μπόγδανος "έλυσε" τις διαφορές με τον Σάκη Κατσούλη on air στο "Love It", η εξομολόγηση της Δέσποινας Ολυμπίου & τα συγκινητικά λόγια του Θάνου Τοκάκη για τον αδερφό του.

yupiii

Απώλεια για τον Ευτύχη Μπλέτσα λίγο πριν γίνει πατέρας για δεύτερη φορά

Απώλεια για τον Ευτύχη Μπλέτσα λίγο πριν γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, ο Ιωσήφ Μαρινάκης στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον χωρισμό & όλα τα νέα

Λίγο πριν γίνουν γονείς για δεύτερη φορά, οι Happy Travellers, ο Ευτύχης Μπλέτσας και η σύζυγός του Ηλέκτρα, με μια ανάρτηση στα social media ανακοίνωσαν μια σημαντική απώλεια για την οικογένειά τους.

Όπως έγραψε ο παρουσιαστής κάτω από τη φωτογραφία που κοινοποίησε, ο αγαπημένος τους σκυλάκος, Ηρακλής, έφυγε από τη ζωή. Ο Ηρακλής έγινε ευρέως γνωστός στον κόσμο καθώς ήταν πάντα μαζί με το ζευγάρι στα ταξίδια τους στην εκπομπή "Happy Traveller”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η συγκινητική εξομολόγηση του Θάνου Τοκάκη για τον αδερφό του | Τι είχε πει λίγες μέρες πριν τον χαμό του;

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο έφερε ο πρόωρος χαμός του 44χρονου συμβούλου επικοινωνίας Βασίλη Τοκάκη, αδερφός του αγαπημένου ηθοποιού Θάνου Τοκάκη. Ο γνωστός επικοινωνιολόγος έφυγε χθες αργά το βράδυ έπειτα από τη σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ιωσήφ Μαρινάκης: "Δεν είμαι ευτυχισμένος αυτή την περίοδο στη ζωή μου"

Ιωσήφ Μαρινάκης & Χρύσα Καλπάκη _ Το άλμπουμ διακοπών τους από την Κούβα (3)

Καλεσμένος στην εκπομπή "Καλοκαίρι #not” στο OPEN και την Ελένη Τσολάκη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο γνωστός ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη φιλία του με τον Θανάση Ευθυμιάδη και τη σχέση τους με τη φύση: "Με γειώνει πάρα πολύ η φύση. Νιώθω ότι είμαι στο περιβάλλον μου. Θα ήθελα να μπορούσα να είμαι έξι μήνες το χρόνο ξυπόλητος σε μια παραλία. Το έχω κάνει για 1-2 μήνες και μόνος μου. Τον Θανάση τον ακολουθώ. Όσο μπορώ, είμαι κοντά. Βλέπω απέναντί μου έναν ευτυχισμένο άνθρωπο. Μια ευτυχισμένη οικογένεια που πραγματικά έχει πολλά προβλήματα αλλά τα αντιμετωπίζει τόσο όμορφα με τέτοιο χαμόγελο, γαλήνη και ηρεμία που νομίζω είναι ο μοναδικός πραγματικά ευτυχισμένος άνθρωπος που γνωρίζω”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Δέσποινα Ολυμπίου: "Απέβαλα στη σκηνή του J2US και δεν ήθελα να φύγω"

Δέσποινα Ολυμπίου

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή "Happy Day” του Alpha, η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε για την πορεία της, την οικογένειά της αλλά και την αποβολή που είχε λίγο πριν βγει στη σκηνή του "J2US”.

Η Δέσποινα Ολυμπίου βλέποντας την πορεία της στο τραγούδι θεωρεί πια πως θα μπορούσε κάποια στιγμή να είναι κριτής σε κάποιο μουσικό talent show δεδομένου ότι έχει αρκετές μουσικές γνώσεις, ενώ δεν κρύβει πως ενώ ο κόσμος την έμαθε από την ποπ μουσική, εκείνη αρχικά την σνόμπαρε αρκετά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Ηλίας Μπόγδανος "έλυσε" τις διαφορές με τον Σάκη Κατσούλη on air στο "Love It"

Σάκης Κατσούλης / Survivor

Καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου στο "Love It” ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο φιναλίστ του Survivor μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κακή στιγμή που είχε στο ριάλιτι, όταν είχε πει ότι "ξερνάει" με τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

"Αυτό ήταν η χειρότερή μου στιγμή. Βγήκα και ήταν το μόνο πράγμα που είδα και ντράπηκα για τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ. Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Όταν είσαι με την παρέα σου και συζητάτε κάτι, επηρεάζεσαι. Η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο… Ένιωσα τύψεις και έπιασα μετά τον Σάκη. Του το είχα πει" είπε χαρακτηριστικά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ