Follow us

Μπαμπάς για δεύτερη φορά γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

Η ανακοίνωση λίγο πριν παντρευτεί.

MissBloom TEAM
Γρηγόρης Μπιθικώτσης NDP

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα μοιράστηκε το πρωί της Πέμπτης (8/7) στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Μιλώντας στην Όλγα Λαφαζάνη, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς, ενώ αναφέρθηκε και στην τέλεση του πολιτικού του γάμου με την Ελένη Τσιριγκάκη στη Μύκονο. Πιο συγκεκριμένα, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουλίου, ενώ η μέλλουσα σύζυγός του διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένουν κοριτσάκι.

Μπαμπάς για δεύτερη φορά γνωστός Έλληνας τραγουδιστής

"Στις 18 Ιουλίου είναι η πρώτη μας συναυλία για φέτος το καλοκαίρι, που ξεκινάει από τη Μύκονο. Στις 15 Ιουλίου έχουμε τον πολιτικό με το Ελενάκι, γιατί το θρησκευτικό μας το ακυρώσαν δυο φορές πέρσι λόγω COVID. Οπότε η τρίτη είναι η φαρμακερή, δεν το γλύτωσα.

Είναι η πρώτη φορά που το ανακοινώνουμε. Η Ελένη πέρασε πολύ δύσκολα τους 2 πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Έπρεπε να είναι συνέχεια ξαπλωμένη. Οπότε όλο αυτό το έχει ξεπεραστεί, γιατί έχουμε "καβαλήσει” τον τρίτο μήνα και τώρα μας έχει μείνει η χαρά και η προσμονή.

Δεν το είχαμε σχεδιασμένο. Μας το έφερε ο θεός και είπαμε εντάξει προχωράμε. Από ότι λένε οι προβλέψεις ο Γρηγοράκης θα έχει αδερφούλα. Θα είμαι ευλογημένος αν στο σπίτι εκτός από το όνομα του πατέρα μου, ακουστεί και το όνομα της μητέρας μου, Ευταξία. Η Ελένη και εγώ δεν γνωρίζαμε ότι υπήρχε εγκυμοσύνη. Κάποια στιγμή μου έλεγε πονάει η κοιλιά και νιώθω παράξενα. Κάποια στιγμή μου πέταξε: "Λες να είμαι έγκυος;” και της είπα: "Έλα μωρέ, παλαβομάρες!”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ