Follow us

Χριστιάνα Μπέτα | Βόλτα στη Μύκονο με γοητευτικό συνοδό και μίνι φόρεμα

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της μεγαλύτερης κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου.

MissBloom TEAM
Χριστιάνα Μπέτα NDP

Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Χριστιάνα Μπέτα στη Χώρα της Μυκόνου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών της διακοπών εκεί. Ειδικότερα, η όμορφη 27χρονη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον από τον πρώτο της γάμο με τον επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, επέλεξε το κοσμικό νησί για να ξεκουραστεί και να απολαύσει τα μπάνια της, με καλή φυσικά παρέα.

Όπως μπορούμε να δούμε στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφάλισαν οι paparazzi, η νεαρή απόφοιτος Νομικής που τώρα πραγματοποιεί το μεταπτυχιακό της στα ναυτιλιακά σε Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και ασχολείται με τη ζωγραφική, επέλεξε ένα μεταξωτό μίνι φόρεμα που ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Χριστιάνα Μπέτα | 5 πράγματα που δε γνώριζες για την 26χρονη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου

Στο πλευρό της ήταν ο γοητευτικός της φίλος, Ανέστης Ευαγγελόπουλος, με τους δυο τους να κάνουν τη βόλτα τους πιασμένοι αγκαζέ στα σοκάκια του Νησιού των Ανέμων. Να αναφέρουμε ότι ο Ανέστης Ευαγγελόπουλος σπουδάζει νομική και είναι PR Communication Specialist σε μαγαζιά της Αθήνας, ενώ κάνει παρέα με τη μεγαλύτερη κόρη της δημοφιλούς τραγουδίστριας εδώ και πολλά χρόνια.

Πώς σου φαίνεται η εμφάνιση της Χριστιάνας Μπέτα;

Χριστιάνα Μπέτα | Βόλτα στη Μύκονο με γοητευτικό συνοδό και μίνι φόρεμα
Χριστιάνα Μπέτα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ