Follow us

Adele | Το σπάνιο βίντεο με τους πανηγυρισμούς για το Euro 2020

Η τραγουδίστρια παρακολούθησε τον ημιτελικό του αγώνα μεταξύ της Αγγλίας και της Δανίας.

MissBloom TEAM
Adele Splash News/Ideal Image

Ο πρίγκιπας William δεν ήταν ο μόνος που παρακολούθησε τον ημιτελικό αγώνα του Euro 2020 μεταξύ των εθνικών ομάδων της Αγγλίας και της Δανίας. Ως γνήσια Βρετανίδα και η Adele υποστήριξε την ομάδα της, αν και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο Στάδιο Wembley, όπως ο δούκας του Cambridge που αυτή τη φορά δε συνοδεύτηκε από τη σύζυγό του, καθώς η Kate Middleton ετέθη σε καραντίνα.

Η Adele ανήρτησε ένα βίντεο κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον οποίο παρακολούθησε παρέα με φίλους στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και ειδικότερα τη στιγμή που ο παίκτης της Αγγλίας, Harry Kane έβαλε το νικητήριο γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα του ματς.

Χωρίς να βλέπουμε ιδιαίτερα το πρόσωπό της, η τραγουδίστρια με το που ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας σκόραρε τη μπάλα στα δίχτυα, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της, χοροπηδώντας από τη χαρά της, με αποτέλεσμα το βίντεο να μας προκαλεί ναυτία από τη γρήγορη εναλλαγή των εικόνων.

Η ίδια έγραψε στο caption "It's bloody coming home", ένα σύνθημα των Βρετανών, υπονοώντας πως το ποδόσφαιρο επιστρέφει στη γενέτειρά του αλλά και το ότι η Αγγλία, που δεν έχει κερδίσει ποτέ κάποιο σημαντικό τουρνουά, πέρα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 1966 που είχε πραγματοποιηθεί εκεί, πηγαίνει για πρωτιά, παίζοντας στην έδρα της.

Loading...

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ