Follow us

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης ερωτευμένοι στη Μύκονο, ένταση στο "Πρωινό" με τον Γρηγόρη Πετράκο & όλα τα νέα

Τι μέλλει γενέσθαι στα επαγγελματικά των παικτών του Survivor, η Ελεονώρα Μελέτη σε ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές & η Κατερίνα Καραβάτου σε μια νέα δήλωση όλο νόημα.

MissBloom TEAM
yupiii

Χαλαρές στιγμές για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στη Μύκονο

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης ερωτευμένοι στη Μύκονο, ένταση στο "Πρωινό" με τον Γρηγόρη Πετράκο & όλα τα νέα

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε για την Κατερίνα Καινούργιου και έτσι η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Φυσικά, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Ο φωτογραφικός φακός του Yupiii απαθανάτισε το ζευγάρι σε χαλαρές στιγμές στη Μύκονο, μιας και το "νησί των ανέμων" ήταν ο πρώτος σταθμός των διακοπών τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Τι μέλλει γενέσθαι στα επαγγελματικά των παικτών;

survivor

Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε και επίσημα το Survivor και ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι συμμετέχοντες πλέον έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα τους. Όμως τι μέλλει γενέσθαι για τα επαγγελματικά τους;

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη στο "Πρωινό", λέγοντας ότι: "Θα κάνω μια αποκάλυψη τρεις παίκτες ριάλιτι με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν πρόταση να είναι στο πάνελ, τρεις παίκτες τώρα που φεύγει ο Ουγγαρέζος να πάρουν την θέση του".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελεονώρα Μελέτη: Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές με παιχνιδιάρικη διάθεση

Ελεονώρα Μελέτη |

Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον Θοδωρή Μαροσούλη και την κορούλα τους δημιουργούν αυτόν τον καιρό όμορφες οικογενειακές αναμνήσεις. Η καλοκαιρινή περίοδος έχει αρχίσει και η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν χάνει την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες της διασκεδάζοντας παράλληλα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις βουτιές της με την κορούλα της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Χαμός στο "Πρωινό" με τον Γρηγόρη Πετράκο: "Ας πάει σε ένα νοσοκομείο να δει τους ανθρώπους"

Πετρακος

Ο Γρηγόρης Πετράκος έκανε μια νέα δήλωση κατά του εμβολίου για τον κορονοϊό και μέσα από το "Πρωινό" σχολιάστηκε αρκετά, με τους συντελεστές της εκπομπής να μην μπορούν να κρύψουν την αντίθεση τους.

Αρχικά η Φαίη Σκορδά είπε: "Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι ένας άνθρωπος που σε πάρα πολλά θέματα κοινωνικής φύσεως έχει μια άποψη προκλητική. Το αντιεμβολιαστικό είναι; Θέλουμε να πούμε και άλλα θέματα που έχει θίξει όλα τα χρόνια ο Γρηγόρης Πετράκος; Οι κουβέντες σε θέματα τέτοιας φύσης είναι λάθος να είναι απόλυτες και γενικές. Κανένα τέτοιο θέμα δεν πρέπει να μπαίνει σε ένα τσουβάλι και με μία πρόταση, όταν είσαι μόνο στη μία πλευρά δεν είναι μαύρο άσπρο. Ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος είναι τόσο απόλυτος που δεν μπορεί να επηρεάζει και να ασχολούμαστε συνέχεια, γιατί οι απόλυτες θέσεις σε αυτά τα θέματα δεν είναι σωστές”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κατερίνα Καραβάτου σε μια νέα δήλωση όλο νόημα: "Είναι σημαντικό να σέβεσαι"

Κατερίνα Καραβάτου

Η "Φωλιά των Κουκου" κάνει φινάλε την Παρασκευή και η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε σήμερα να αποχαιρετήσει την Άση Μπήλιου, με την οποία συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Μόλις ολοκληρώθηκε η στήλη των ζωδίων, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και είπε: "Θα σου είμαι απόλυτα ειλικρινής μετά τον Αιγόκερω, χάθηκα τελείως. Δεν άκουσα τίποτα, γιατί σκεφτόμουν που ήμουν και τι φορούσα, όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο, που σε πήρα, για να συνεννοηθούμε για του "Κούκου”. Το 2017, ναι. Μου ήρθε φλασιά. Ήταν μεγάλη μου τιμή Άση όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η συγκινητική ανάρτηση του Θάνου Τοκάκη για τον αδερφό του, Βασίλη

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο προκάλεσε χθες ο αναπάντεχος χαμός του 44χρονου συμβούλου επικοινωνίας της Νέας Δημοκράτιας, Βασίλη Τοκάκη, μετά την σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο επί ενάμιση χρόνο. O γνωστός επικοινωνιολόγος ήταν αδερφός του πολύ αγαπημένου ηθοποιού Θάνου Τοκάκη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ