Follow us

Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: "Είναι μία δύσκολη περίοδος για μένα"

Η πριγκίπισσα του Μονακό μίλησε ανοιχτά για την κατάστασή της μακριά από το Παλάτι.

MissBloom TEAM
Charlene Splash News/Ideal Image

Μία από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της βιώνει η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό, η οποία, όπως υποστηρίζει, εξαιτίας μίας μόλυνσης που την κατέβαλε κατά τη διαμονή της στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, αναγκάστηκε να μείνει μακριά από την οικογένειά της.

Η σοβαρή μόλυνση που εξαπλώθηκε στο αυτί, τη μύτη και τον λαιμό της, την οδήγησε να υποβληθεί σε μία σειρά επεμβάσεων, με την πιο πρόσφατη να λαμβάνει χώρα στις 23 Ιουνίου και την ιατρική ομάδα της να μην της δίνει την άδεια για να επιστρέψει στο Μονακό.

Η πριγκίπισσα Charlene είχε επισκεφθεί τη Νότια Αφρική για να συμμετάσχει σε μία αποστολή διατήρησης της άγριας πανίδας της περιοχής που είχε αναλάβει ο φιλανθρωπικός οργανισμός της. Όμως, η κατάσταση της υγείας της την εγκλώβισε εκεί, μην μπορώντας να γιορτάσει τη 10η επέτειο γάμου με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και τα παιδιά της.

Μιλώντας στον σταθμό Channel24, η πριγκίπισσα είπε πως είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ίδια. "Μου λείπει πολύ ο άντρας μου και τα παιδιά μου. Αυτό που ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εμένα ήταν όταν με συμβούλεψε η ιατρική μου ομάδα να μην επιστρέψω στο σπίτι για τη 10η επέτειο γάμου μου. Ο Αλβέρτος είναι ο βράχος μου και η δύναμή μου και χωρίς την αγάπη του και την υποστήριξή του δεν θα μπορούσα να ξεπεράσω αυτή την επώδυνη στιγμή", δήλωσε η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο πρίγκιπας του Μονακό και τα δυο παιδιά του σκοπεύουν πολύ σύντομα να επισκεφθούν τη Charlene στη Νότια Αφρική, όπως είχαν κάνει και τον περασμένο Ιούνιο.

Η απουσία της πριγκίπισσας Charlene φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη από τα tabloids που κυκλοφόρησαν φήμες για προβλήματα στον γάμο που οδήγησαν το ζευγάρι να περάσει χώρια ένα τόσο σημαντικό ορόσημο στην κοινή τους πορεία.

Παρόλα αυτά, η ίδια για την επέτειό τους είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram με κοινές τους δημόσιες στιγμές ενώ μία ημέρα πριν είχε δημοσιεύσει την ανακοίνωση που εξηγούσε τους λόγους που δεν ήταν παρούσα στο Μονακό. Από την άλλη, το παλάτι τις ημέρες εκείνες κυκλοφόρησε ένα μίνι ντοκιμαντέρ 10 επεισοδίων με το ταξίδι του ζευγαριού από το 2000 μέχρι σήμερα.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ