Follow us

Ελένη Φουρέιρα | Το ηχηρό μήνυμα στα Mad VMA 2021: "Nα αγαπάτε και να σέβεστε τις γυναίκες"

Η pop star είχε μερικά πράγματα να πει κατά την παραλαβή του βραβείου της.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα NDP

Τα Mad Video Music Awards 2021 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Πέμπτης 9 Ιουλίου μέσα από τη συχνότητα του Mega. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν για ακόμη μια φορά ο- ταυτισμένος με τον θεσμό- Θέμης Γεωργαντάς, ενώ το stage γέμισε από εντυπωσιακές εμφανίσεις, καλλιτέχνες σε ανατρεπτικές συνεργασίες και φυσικά πολλές βραβεύσεις.

Το βραβείο "Καλύτερης γυναίκας τραγουδίστριας modern" λοιπόν απένειμαν ο Χάρης Ρώμας και η ανιψιά του και ηθοποιός, Έφη Ρασσιά, με τη νικήτριά του να είναι τελικά η Ελένη Φουρέιρα.

Αφού κλήθηκε στην σκηνή των MAD VMA για να παραλάβει το βραβείο της, δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό της άκρως επίκαιρο και σημαντικό μήνυμα, τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες, τους οποίους κάλεσε να τις σέβονται.

"Θέλω να πω σε όλα τα κορίτσια που με βλέπουν τώρα από το σπίτι, να αγαπάτε πολύ τον εαυτό σας γιατί πραγματικά είστε μοναδικές. Και θέλω να πω και σε όλα τα αγόρια που με βλέπετε τώρα από το σπίτι να αγαπάτε και να σέβεστε τις γυναίκες" είπε χαρακτηριστικά.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ