Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Μιλά για τις δυσκολίες με τα δίδυμα στο σπίτι και την αλλαγή στο σώμα της

Όλα όσα αποκάλυψε η influencer στο Instagram.

xristina mpompa NDP Photo Agency

Τις πρώτες ημέρες με τις δίδυμες κόρες τους στο σπίτι διανύουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης με το ζευγάρι να προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες του με τα νέα δεδομένα της οικογένειας τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα είναι αφοσιωμένη στις κόρες της και την φροντίδα τους και δεν είναι όσο ενεργή την είχαμε συνηθίσει στα social media. Χθες όμως έκανε το γνωστό παιχνίδι με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις στο Instagram και έλυσε κάποιες απορίες που είχαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Μία από τις ερωτήσεις ήταν πως νιώθει μετά τη γέννηση των παιδιών της και εάν προλαβαίνει να ξεκουραστεί με την influencer να απαντά "Είμαι πολύ καλά. Τα μωράκια κοιμούνται από πίσω μου. Είμαι πολύ καλά ειδικά τώρα. Στην αρχή ήταν ένα σοκ το πως θα μπορέσω. Είμαι πολύ καλά γιατί έχω βοήθεια".

"Είναι πολύ δύσκολα. Εάν δεν έχεις κάνει παιδιά δεν το καταλαβαίνεις. Ειδικά εάν δεν έχεις κάνει δίδυμα. Στην αρχή νόμιζα ήμουν ήρωας και νόμιζα πως θα τα κάνω όλα τέλεια. Τελικά η πραγματικότητα διαφέρει. Όσο περισσότερα χέρια υπάρχουν στο σπίτι και βοηθούν τόσο το καλύτερο για εμένα".

Μία επιπλέον ερώτηση ήταν εάν έχει επανέρθει το σώμα της με τη Χριστίνα Μπόμπα να απαντά πως επανέρχεται αλλά πολύ αργά. Σχολίασε μάλιστα πως μπορεί να υπάρχουν γυναίκες που μετά τη γέννα είναι έτοιμες για παραλία, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για την ίδια. "Στην αρχή δεν είχα αναγνωρίσει τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ". Παραδέχτηκε βέβαια πως γνωρίζει πως χρειάζεται χρόνος για να επανέρθει το σώμα της, ωστόσο δεν αγχώνεται και σκοπεύει με το τέλος του καλοκαιριού να επανέρθει στις προπονήσεις και την υγιεινή διατροφή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ