Follow us

Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου | Συναντήθηκαν μετά από δύο χρόνια πριν τη βάφτιση του αδερφού τους

Τα δύο κορίτσια βρίσκονται στην Πάτμο για τη βάφτιση του μικρότερου αδερφού τους.

kostopoulou NDP Photo Agency

Μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για την οικογένεια του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού, αφού πρόκειται να βαφτίσουν τον γιο τους. Το ζευγάρι που έχει επιλέξει να κρατήσεις τις κάμερες και τα media μακριά από αυτή τη στιγμή πρόκειται να βαφτίσει τον γιο τους στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης στην Πάτμο. Το όνομα που θα πάρει είναι Παναγιώτης Αντώνιος. Παναγιώτης ονομάζεται επίσης ο πατέρας του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ενώ το Αντώνιος προέρχεται από ένα τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στην Πάτμο. Νονοί του μικρού Παναγιώτη Αντώνιου θα είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, Μάξιμος και η φίλη τους Βιολέττα Λάππα.

Από αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της οικογένειας δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δύο κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου. Τα δύο κορίτσια που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στις Η.Π.Α για σπουδές και εργασία ταξίδεψαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτμο για τη βάφτιση του μικρότερου αδερφού τους. Όπως αποκάλυψαν μάλιστα, λόγω της πανδημίας του Covid-19 είχαν να συναντηθούν δύο χρόνια.

Το βράδυ πριν τη βάφτιση μάλιστα, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου δημοσίευσε στο Instagram προφίλ της μία φωτογραφία που κρατά αγκαλιά την αδερφή της και έγραψε "μετά από δύο χρόνια".

Η φωτογραφία που δημοσίευσαν στο Instagram

Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου | Συναντήθηκαν μετά από δύο χρόνια πριν τη βάφτιση του αδερφού τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ