Follow us

Ελεονώρα Μελέτη | Ο τρυφερός διάλογος που έκανε με την κόρη της, Αλεξάνδρα

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της.

eleonora meleti NDP Photo Agency

Εκτός από τη δημοσίευση στιγμιότυπων από την καθημερινότητα, τα social media και συγκεκριμένα το Instagram λειτουργούν για πολλούς ως ένα διαδικτυακό ημερολόγιο μέσω του οποίου μοιράζονται εμπειρίες και σκέψης.

Ακριβώς αυτό έκανε πρόσφατα και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία δημοσίευσε στο προφίλ της μία φωτογραφία με την κόρη της, Αλεξάνδρα και στη λεζάντα έγραψε τον τρυφερό διάλογο που είχαν μεταξύ τους στην παραλία. Στόχος της ήταν να κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση της στιγμής και να τη μοιραστεί με τους followers της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε ""Μαμά, γιατί πηγές τόσο πολύ μακρυά, δε μπορούσα να σε βλέπω να κανείς σέρφ, κ ήθελα να σε βλέπω…"

"Μα αγάπη μου για να κάνουμε σέρφ πρέπει να πηγαίνουμε εκεί μέσα, στα βαθειά που έχει περισσότερο αέρα"

"Και εδώ μαμά έχει αέρα, έξω στην άμμο, εδώ να κάνεις"…

Kαι κάθε μέρα που περνάει, γράφω όπου βρεθώ κ όπου σταθώ, σε χαρτάκια, τετράδια κ σημειώσεις στο κινητό, κάθε της ατάκα, κάθε "δική" της λέξη κ κάθε απολαυστικό διάλογο μας, που κ με κάνουν απλά να θέλω να τη φάω. Κ τα γράφω για να τα θυμάμαι πάντα, κ τα λόγια της κ τη χροιά της φωνής της, το χρώμα στις λέξεις κ τον τόνο της. Γιατί θα μεγαλώσει… κ κάποια στιγμή θα μου κλείνει πόρτες στη μούρη κ θα μου λέει "παράτα μας"."

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου στο Instagram

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ