Follow us

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος | Οι αλλαγές που έκαναν στο ξενοδοχείο τους στην Άνδρο μετά την πανδημία

Ποιες είναι οι κινήσεις που έχει κάνει ο επιχειρηματίας;

menegaki NDP Photo Agency

Ένας από τους κλάδους που έχει πληγεί σημαντικά από την πανδημία και το lockdown που προκάλεσε ο Covid-19 στην κοινωνία μας είναι ο τουρισμός και συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία. Ακόμα και τώρα που τα σύνορα έχουν ανοίξει, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζόμενων και των καλεσμένων.

Ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη μάλιστα, Μάκης Παντζόπουλος, ο οποίος διαθέτει ξενοδοχείο στα Άχλα της Άνδρου έχει ήδη φροντίσει να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές ώστε όσοι μείνουν στο ξενοδοχείο του να παραμείνουν υγιείς. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret τους τελευταίους μήνες, ο Μάκης Παντζόπουλος έχει λάβει λάβει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα ενώ με τη βοήθεια των συνεργατών του έχουν εφαρμόσει πρακτικές που θα εγγυηθούν την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τις ελληνικές Αρχές υγείας και τουρισμού.

Θέλοντας να είναι ακόμα πιο σίγουρος, ο επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει μία νέα συνεργασία με εταιρία που προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλές στον τομέα της υγείας. Κοντά στο ξενοδοχείο μάλιστα, υπάρχει και γιατρός που είναι διαθέσιμος για εκείνους που μένουν στο ξενοδοχείο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ