Follow us

Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη | Παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους στις Σπέτσες

Ο γάμος του ζευγαριού.

poumpouras NDP Photo Agency

Για πάντα πρόκειται να θυμούνται τη χθεσινή ημέρα, 10 Ιουνίου 2021, ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη αφού πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος τους και η βάφτιση της κόρης τους. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην παραλία της Αγίας Παρασκευής στις Σπέτσες και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και η τελετή της βάφτισης με την κόρη τους να παίρνει το όνομα, Κύνθια.

Για αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής τους, ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη επέλεξαν να έχουν κοντά τους άτομα της οικογένειας τους αλλά και κάποιους πολύ κοντινούς, καλούς φίλους.

Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη | Παντρεύτηκαν και βάφτισαν την κόρη τους στις Σπέτσες
poumpouras
poumpouras
poumpouras
poumpouras
poumpouras
poumpouras
Loading...

Το 2017 μάλιστα, το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στην Πέγεια της Πάφου στην Κύπρο και πρόσφατα είχαν επέτειο, κλείνοντας τέσσερα χρόνια -πολιτικού- γάμου. Με αφορμή αυτή τη σημαντική ημέρα, ο παρουσιαστής δημοσίευσε μία φωτογραφία με την αγαπημένη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε "4 χρόνια γάμου. 👦🏽❤️👩🏻

Όπως έχω ξαναπεί: μόνοι μας ερχόμαστε στη ζωή κ μόνοι μας φεύγουμε. Η ατομικότητα, η μοναχικότητα.. η αρμονία με τον εαυτό μας, είναι το σημαντικότερο πράγμα. Με τον άνθρωπο μας, συν-πορευόμαστε. Χωρίς εξαρτήσεις. Με αμοιβαία κατανόηση και ΑΠΟΔΟΧΗ. Να είμαστε όλοι καλά κ να προχωράμε αρμονικά 🙏🏽⭐️".

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ