Follow us

Μαρία Ηλιάκη-Στέλιος Μανουσάκης | Οι διακοπές στην Ελλάδα και η βάφτιση της κόρης τους

Ποια είναι τα σχέδια του ζευγαριού για το καλοκαίρι;

maria iliaki NDP Photo Agency

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαρία Ηλιάκη, αφού κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτα της με τον Στέλιο Μανουσάκη. Η κόρη της παρουσιάστριας ήρθε στον κόσμο στις 31 Μαΐου στην Ελβετία, χώρα που κατοικεί το ζευγάρι αφού ο Στέλιος Μανουσάκης εργάζεται εκεί ως γυναικολόγος.

Loading...
Loading...

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews και τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Αντωνίου, το ζευγάρι σκοπεύει να επισκεφτεί σύντομα την Ελλάδα ώστε οι οικογένειες τους να γνωρίσουν την κόρη τους και να περάσουν όλοι μαζί τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Loading...
Loading...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρώτη στάση που θα κάνει το ζευγάρι είναι η Αθήνα και συγκεκριμένα η Νέα Σμύρνη όπου και βρίσκεται το πατρικό σπίτι της Μαρίας Ηλιάκη. Στην Αθήνα άλλωστε βρίσκεται ο πατέρας, ο αδερφός και ο ανιψιός της παρουσιάστριας. Στη συνέχεια, το ζευγάρι θα ταξιδέψει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά όπου ζει η οικογένεια του Στέλιου Μανουσάκη. Οι πληροφορίες λένε μάλιστα πως η οικογένεια του έχει ετοιμάσει γλέντι για να υποδεχτούν όπως πρέπει το νέο μέλος. Εάν υπάρχει ένα άτομο που να ανυπομονεί ακόμα περισσότερο όμως είναι η μητέρα του Στέλιου Μανουσάκη, αφού η εγγονή της θα πάρει το δικό της όνομα, δηλαδή θα ονομαστεί "Κατερίνα".

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ