Follow us

Δανάη Μπάρκα και Απόστολος Ρουβάς κάνουν μαζί διακοπές, τα δάκρυα του Κώστα Τσουρού στο αντίο του από το "Καλύτερα δε Γίνεται" & όλα τα νέα

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε τους λόγους που χώρισαν με τον Σάκη Κατσούλη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποχαιρέτισε το "Καλύτερα δε Γίνεται" & η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει: "Αγάπη έχω, δεν μου χρειάζεται άλλη".

yupi collage

Δανάη Μπάρκα και Απόστολος Ρουβάς κάνουν κοινές διακοπές

Δανάη Μπάρκα και Απόστολος Ρουβάς κάνουν μαζί διακοπές, τα δάκρυα του Κώστα Τσουρού στο αντίο του από το "Καλύτερα δε Γίνεται" & όλα τα νέα

Την περασμένη Παρασκευή ολοκληρώθηκε το "Πάμε Δανάη" και η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε τις διακοπές της από την επόμενη ημέρα κιόλας. Μαζί της είναι και ο Απόστολος Ρουβάς.

Οι δύο συνεργάτες έχουν έρθει πολύ κοντά σε όλη τη χρονιά και πολλές φορές κάνανε μαζί οδοιπορικά σε όλη τη χώρα, κάτι που τους έδεσε περισσότερο. Μάλιστα, πολλά δημοσιεύματα έχουν υπάρξει κατά καιρούς που τους θέλουν να είναι ζευγάρι, κάτι που και οι δύο διαψεύδουν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: "Αγάπη έχω, δεν μου χρειάζεται άλλη"

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα πιο ωραία μαγιό από την καλοκαιρινή συλλογή της Calzedonia

Δηλώσεις στην κάμερα του "Σου Κου Family" παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγο μετά το φινάλε του "Pop Up”.

Συγκεκριμένα η ίδια είπε: "Νομίζω η τελευταία μέρα της εκπομπής ήταν η καλύτερη από όλες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είμαι γεμάτη χαρά, γεμάτη ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα και εσάς και τον κόσμο, που έρχεστε εδώ, τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω από τις κάμερες, τους ανθρώπους που είναι μπροστά, όλους εκείνους που μας βλέπουν και εκείνους που μας δίνουν την ευκαιρία να μας βλέπουν. Είμαι τόσο χαρούμενη, σας ευχαριστώ για όλα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Φινάλε για το "Καλύτερα δε Γίνεται" | Τα δάκρυα του Κώστα Τσουρού στο αντίο του από την εκπομπή

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Κυριακής το "Καλύτερα δε Γίνεται".

Η Ναταλία Γερμανού κατά την αποφώνηση της θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της. Μάλιστα αποκάλυψε ότι οι Εβελίνα Νικόλιζα, Ναταλία Αργυράκη και Παναγιώτης Ραφαηλίδης θα συνεχίσουν στην εκπομπή και την ερχόμενη χρονιά, ενώ ο Κώστας Τσουρός και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποχωρούν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τελικά γιατί χώρισαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

Σακης Κατσουλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο περιοδικό "Ok!” και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τους λόγους που χώρισαν με τον Σάκη Κατσούλη. Μάλιστα, αναφέρθηκε επίσης, και στα όσα είπαν η Έλλη Γελεβεσάκη και ο Νίκος Μπάρτζης.

Η Έλλη Γελεβεσάκη, που είχε στο παρελθόν σχέση με τον Σάκη Κατσούλη, δήλωσε σε συνέντευξή της στο ΟΚ! ότι πρόκειται για έναν χειριστικό άνθρωπο και ότι δεν μπήκε στο Survivor για να σε διεκδικήσει ξανά, αλλά για να γίνει διάσημος.

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι για να με χρησιμοποιήσει. Αν ίσχυε αυτό το πράγμα, θα είχε φανεί ήδη. Ξέρω τι παιδί είναι ο Σάκης. Ξέρω την καρδιά του και ξέρω επίσης ότι όταν με κοιτάζει στα μάτια, αυτό είναι. Σε ό,τι αφορά το κομμάτι της δημοσιότητας, δεν θεωρώ ότι του αρέσει επειδή θέλει να γίνει κάποιος. Απλά είναι επιχειρηματικό μυαλό, καταπιάνεται με πολλά πράγματα και δεν σταματά πουθενά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποχαιρετά το "Καλύτερα δε Γίνεται"

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος αποχαιρετά το "Καλύτερα δε Γίνεται"

Φινάλε έκανε το "Καλύτερα δε Γίνεται" το μεσημέρι της Κυριακής και όπως έγινε γνωστό ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δεν θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά στην εκπομπή του Alpha.

Λίγη ώρα μετά, ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στο Instagram μαζί με τη Ναταλία Γερμανού και έγραψε στο συνοδευτικό μήνυμα: "Σε ευχαριστώ θερμά! Για το λόγο και τη γενναιοδωρία σου".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ