Follow us

Μητσοτάκης, Μπακογιάννης, Κοσιώνη στη βάφτιση της εγγονής της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη στην Τήνο (pics)

Σύσσωμη η οικογένεια Μητσοτάκη ταξίδεψε στην Τήνο όπου παρευρέθηκε στην βάπτιση της εγγονής της της αδελφής του πρωθυπουργού, Αλεξάνδρας Μητσοτάκη.

MissBloom TEAM
Οικογένεια Μητσοτάκη NDP

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σύσσωμη η οικογένεια Μητσοτάκη ταξίδεψε στην Τήνο όπου παρευρέθηκε στην βάπτιση της εγγονής της της αδελφής του πρωθυπουργού, της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη.

Τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, όσο και ο Κώστας Μπακογιάννης με τη Σία Κοσιώνη ήταν μεταξύ αυτών που ταξίδεψαν στο νησί της Τήνου προκειμένου να παρευρεθούν στο μυστήριο.

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο instagram o μουσικός που έπαιξε μετά την τελετή τόσο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τους Κώστα Μπακογιάννη και Σία Κοσιώνη, από την βάπτιση της Άννας – Ελευθερίας.

Loading...

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το TLIFE, η Christina Gourdain, κόρη της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη βάπτισε την κόρη της στο χωριό Κτικάδος της Τήνου και συγκεκριμένα στην καθολική εκκλησία του Τιμίου Σταυρού.

Η μικρή πήρε τα ονόματα Άννα – Ελευθερία. Στο μυστήριο, μεταξύ άλλων, βρέθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης μαζί με τη Σία Κοσιώνη, η Ντόρα Μπακογιάννη και η Αλεξία Μπακογιάννη. Ακολούθησε γεύμα στην ταβέρνα του χωριού.

Η Christina Gourdain ζει μόνιμα στην Γαλλία με την οικογένειά της.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία ελάχιστων προσκεκλημένων.

Πηγή: Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ