Μελίνα Νικολαΐδη | Νέο πλάνο της 17χρονης με το καινούριο της hair look

Ποζάροντας με τη μαμά της, Δέσποινα Βανδή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν ακολουθείς στο Instagram τη Δέσποινα Βανδή, ξέρεις σίγουρα και πόσο ενεργή είναι, φροντίζοντας να ανανεώνει πολύ συχνά το feed της, ανεβάζοντας συχνά stories και posts.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια που τα παιδιά της είναι πια μεγαλύτερα, μοιράζεται και περισσότερα στιγμιότυπα μαζί τους. Μιλάμε φυσικά για τη 17χρονη κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, αλλά και τον σχεδόν 14χρονο Γιώργο Νικολαΐδη.

Αυτή τη φορά λοιπόν θέλησε να μοιραστεί ένα πλάνο με την κόρη της, βγάζοντας βίντεο μαζί της, αλλά και ζητώντας social media-κές συμβουλές. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια ζήτησε από την έφηβη να της εξηγήσει πώς να γράψει το hashtag #αβοληστιγμή.

"Παναγία μου, τι άλλο θα μάθω; Έτσι παιδί μου να τα γράφω;” τη ρώτησε χαρακτηριστικά, με τη Μελίνα Νικολαΐδη να χαμογελά και να της απαντά καταφατικά.

Μάλιστα, μπορούμε με την ευκαιρία αυτή να τη δούμε για ακόμη μια φορά με το νέο της κούρεμα και τα καρέ της μαλλιά. Να σου θυμίσουμε ότι την απόφαση να αποχωριστεί τη μακριά της χαίτη, είχε πάρει μερικούς μήνες πριν, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Μαμά και κόρη σε κοινό πλάνο στο Instagram