Follow us

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης | Σπάνια πλάνα από το σπίτι που έμεναν μαζί (pics)

Το ευρύχωρο σαλόνι και ο μεγάλος λευκός καναπές.

MissBloom TEAM
Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Τι κι αν το Survivor μετρά πια και επισήμως μια εβδομάδα από την προβολή του μεγάλου τελικού; Οι πρωταγωνιστές του εξακολουθούν να απασχολούν τα social media, με επίκεντρο φυσικά τους φιναλίστ και κυρίως το πρώην ζευγάρι, Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Παρόλο που έχουν πει και οι δύο σε συνεντεύξεις τους πως δεν έχει υπάρξει επανασύνδεση ανάμεσά τους, παραμένουν αχώριστοι.

Σε πρόσφατα instastories του μάλιστα, ο νικητής του reality επιβίωσης ανέβασε ένα χιουμοριστικό Tik Tok video που είχε βγάζει με την 25χρονη όσο ακόμη ήταν ζευγάρι. Πρόκειται για ένα αστείο βίντεο "ημερολόγιο καραντίνας" που δείχνει τις δραστηριότητες με τις οποίες έμεναν απασχολημένοι όσο δεν μπορούσαν να βγουν λόγω lockdown.

Με αφορμή αυτό, μπορούμε να δούμε και μερικά πλάνα από το σπίτι του 30χρονου επιχειρηματία, στο οποίο και έμεναν όσο συγκατοικούσαν.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης | Σπάνια πλάνα από το σπίτι που έμεναν μαζί (pics)
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Να σου θυμίσουμε ότι και η ακόλουθη πολυθρόνα, πάνω στην οποία πόζαρε η Χριστίνα Κεφαλά, ήταν μέρος του σπιτιού που συγκατοικούσαν, δώρο μάλιστα από τη μητέρα της Μαριαλένας- όπως αποκάλυψε και η ίδια.

Χριστίνα Κεφαλά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ