Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Ποζάρει πιο φυσική από ποτέ και στέλνει το δικό της μήνυμα

"Ζω λίγο πιο μαγικά και.. ελεύθερα …Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εκδοχή μου".

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Στη Μύκονο βρίσκεται τις ημέρες αυτές η Κατερίνα Καινούργιου, επιλέγοντας και πάλι το Νησί των Ανέμων για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στην προσωπική της ζωή, έχοντας βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Φίλιππου Τσαγκρίδη Παναγόπουλου. Μάλιστα, η ευτυχία αυτή αντικατοπτρίζεται και στην εξωτερική της εμφάνιση, αφού δείχνει πιο ανανεωμένη και φρέσκια από ποτέ, μακριά από υπερβολικές ενδεχομένως beauty επιλογές- ειδικά όσον αφορά το καλοκαίρι.

Τινάζω από πάνω μου τον χειμώνα και ζω λίγο πιο μαγικά και.. ελεύθερα

Χωρίς να ξεχνά τον λογαριασμό της στο Instagram, εξακολουθεί να παραμένει πολύ ενεργή και να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους και να μοιράζεται τα νέα της μαζί τους. Έτσι και το μεσημέρι της Κυριακής 11 Ιουλίου, έκανε ένα νέο post από τις διακοπές της, ποζάροντας πιο φυσική και ανέμελη από ποτέ με φόντο τα γραφικά σπίτια των Κυκλάδωμ.

Το καλοκαίρι μου…Καλοκαίρι θα πει να ηρεμείς …να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου …να είσαι εκεί για εσένα και για τις μικρές απολαύσεις της ζωής! Τινάζω από πάνω μου τον χειμώνα και ζω λίγο πιο μαγικά και.. ελεύθερα …Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εκδοχή μου. Ίσως είναι κι η καλύτερη δική σου…Σας στέλνω την αγάπη μου κ ένα μεγάλο καλοκαιρινό φιλί …", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Η ανάρτησή της

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ