Follow us

Οι εμφανίσεις της Kate Middleton στους τελικούς αντρών και γυναικών του Wimbledon

Μετά την ολιγοήμερη καραντίνα, η Δούκισσα του Cambridge επέστρεψε κομψή όπως πάντα.

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News/Ideal Image

Παρόλο που χρειάστηκε να μπει σε καραντίνα, καθώς είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid19, η Kate Middleton ήταν αρκετά τυχερή ώστε η αναγκαστική απομόνωσή της να έχει τελειώσει όταν διεξήχθησαν οι τελικοί στο Wimbledon.

Έτσι, η δούκισσα του Cambridge μπόρεσε να παρακολουθήσει από το βασιλικό θεωρείο τους τελικούς τόσο των γυναικών όσο και των αντρών.

Στον τελικό αντρών την Κυριακή, τη συνόδεψε ο πατέρας της, Michael Middleton, με τον οποίο παρακολούθησε τον αγώνα και την 20η νίκη του Novac Jocovitz σε Gland Slam. Για την περίσταση, η Kate επέλεξε να φορέσει ένα ροζ φόρεμα Beulah London που είναι ένα από τα αγαπημένα της brand. Το φόρεμα είναι το μοντέλο "Ahana" και κοστίζει περίπου 811 ευρώ (695 λίρες). Η δούκισσα ολοκλήρωσε το look με κεντημένη τσάντα Joseg, ψηλοτάκουνες γόβες με μπαρέτα Aldο και διαμαντένια σκουλαρίκια Mappin and Webb.

Οι εμφανίσεις της Kate Middleton στους τελικούς αντρών και γυναικών του Wimbledon

Την προηγούμενη μέρα, η Kate μαζί με το σύζυγό της William είχαν παρακολουθήσει τον τελικό των γυναικών, στον οποίο αναδείχτηκε νικήτρια η Αυστραλή Ash Barty. Εκεί, η Middleton φόρεσε ένα φόρεμα σε έντονο πράσινο χρώμα της σχεδιάστριας Emilia Wickstead με λευκές γόβες Jimmy Choo.

Kate Middleton

Μάλιστα, ήταν εκείνη με την ιδιότητά της ως ευεργέτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club που παρέδωσε το τρόπαιο στη νικήτρια.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ