Follow us

Νικολέττα Ράλλη | Ποζάρει με την ενός έτους κόρη της με matchy matcy μαγιό

Παιχνίδια με το λάστιχο στη βεράντα με τη μικρή Σοφία.

Νικολέττα Ράλλη Instagram

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ταυτισμένη στο μυαλό μας με το καλοκαίρι, εποχή που φαίνεται πως απολαμβάνει περισσότερο από όλες τις περιόδους του χρόνου. Μπάνια, ξεγνοιασιά, διακοπές, ανέμελες στιγμές με φίλους είναι μερικά μόνο από όσα λατρεύουμε όλοι στους θερινούς μήνες, με την παρουσιάστρια να μετρά εδώ και έναν περίπου χρόνο έναν ακόμη λόγο να ανυπομονεί για την έλευση του καλοκαιριού.

Πρόκειται για όλα όσα γνωρίζει ξανά μέσα από τα μάτια της κόρης της, Σοφίας, που ήρθε στον κόσμο τον Ιούνιο του 2020 και αποτελεί το πρώτο καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Μιχάλη Ανδούτσο.

Μαζί, κάνουν βόλτες στην ηλιόλουστη πόλη, δοκιμάζουν τις γεύσεις των καλοκαιρινών φρούτων, εξερευνούν τη θάλασσα και κάνουν τα πρώτα τους μπάνια

Loading...

Αυτή τη φορά λοιπόν μοιράστηκε ένα ακόμη άκρως καλοκαιρινό στιγμιότυπο με τη μικρή της πριγκίπισσα, όπου τις βλέπουμε να παίζονυ με το λάστιχο φορώντας τα μαγιό τους. Μάλιστα, δεν πρόκειται για τυχαίας επιλογής μαγιό, αλλά για matchy matchy μπικίνι που κλέβουν την παράσταση και τους χαρίζουν δικαίως μία λίστα σε όσες εφάρμοσαν την πιο χαριτωμένη και παιχνιδιάρικη fashion τάση.

Εννοείται ότι μετά το μπάνιο στην θάλασσα, δροσιζόσαστε με το λάστιχο στην βεράντα μας! έγραψε στη λεζάντα της.

Να σου θυμίσουμε ότι μεταξύ πολλών άλλων celebrities που την τόλμησαν είναι και η Δούκισσα Νομικού με την κόρη της, Αναστασία.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ