Follow us

Ariana Grande | Οι φωτογραφίες από το μήνα του μέλιτος με τον Dalton Gomez

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, γεγονός που αποτυπώνεται στις φωτογραφίες.

MissBloom TEAM
Ariana Grande Splash News/Ideal Image

Η Ariana Grande είναι πλέον μία παντρεμένη γυναίκα και απολαμβάνει το μήνα του μέλιτος στο πλευρό του συζύγου της, Dalton Gomez, κάνοντας μία παύση στο απαιτητικό της πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τον προσωπικό λογαριασμό της ποπ σταρ στο Instagram και το καρουζέλ φωτογραφιών που η ίδια ανέβασε, το ζευγάρι βρίσκεται στην Ολλανδία και περνάει ξέγνοιαστες στιγμές λίγους μήνες αφού αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης.

Η Grande δεν έδωσε πολλές πληροφορίες για το ταξίδι τους, παρά αρκέστηκε στο να μοιραστεί μαζί μας κάποιες αόριστες στιγμές από τα αξιοθέατα. Μόνο σε μία λήψη βλέπουμε και τους δύο μαζί, όπου βρίσκονται μέσα σε 2 γιγάντια ξύλινα ολλανδικά clogs. Σε μία φωτογραφία της, μάλιστα, είδαμε και το outfit της, από την αντανάκλασή της σε ένα παράθυρο.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πέρσι τα Χριστούγεννα, με την Grande να ανακοινώνει τα ευχάριστα στον λογαριασμό της με μία σειρά φωτογραφιών στις οποίες επεδείκνυε το διαμαντένιο δαχτυλίδι της. Λίγους μήνες αργότερα και πιο συγκεκριμένα μέσα στον Μάιο, η τραγουδίστρια είπε το ναι στον Dalton ενώπιον λιγοστών φίλων και συγγενών στο σπίτι της στην Καλιφόρνια.

Πριν από λίγες μέρες, η Grande παρουσίασε το νέο της λουκ, απαρνούμενη την signature κοτσίδα της και λανσάροντας ένα νέο, καρέ χτένισμα που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ