Follow us

Η Δήμητρα Κατσαφάδου αιφνιδίασε την Ιωάννα Μαλέσκου, o Γιώργος Χρανιώτης σε νέες δηλώσεις για τον Γιώργο Κιμούλη & όλα τα νέα

Η εμφάνιση έκπληξη του συντρόφου της Κόνυ Μεταξά στο νέο της videoclip, η Κλέλια Πανταζή στις πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση της διπλής εγκυμοσύνης με την αδερφή της & η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Τσουρού μετά το τέλος του "Καλύτερα δεν γίνεται" και την αποχώρηση από τον Alpha

yupiii

Η Βάσω Λασκαράκη ανακοίνωσε την τηλεοπτική της επιστροφή! Σε αυτή την σειρά θα πρωταγωνιστήσει την νέα σεζόν

Η Δήμητρα Κατσαφάδου αιφνιδίασε την Ιωάννα Μαλέσκου, o Γιώργος Χρανιώτης σε νέες δηλώσεις για τον Γιώργο Κιμούλη & όλα τα νέα

Η Βάσω Λασκαράκη πρόκειται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, και όπως όλα δείχνουν η ηθοποιός δεν βλέπει την ώρα για να γίνει αυτό πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη θα βρίσκεται στην νέα σειρά της ΕΡΤ "Σε ξένα χέρια” και η ίδια έχει αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η ερώτηση της Δήμητρας Κατσαφάδου που αιφνιδίασε την Ιωάννα Μαλέσκου

Καλεσμένη στο "Love It” της Δευτέρας βρέθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου, με τη γνωστή χημικό και επιχειρηματία να μιλά στην Ιωάννα Μαλέσκου για την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Ωστόσο, μιας ερώτηση της αιφνιδίασε την παρουσιάστρια, δίνοντας μας μια αρκετά άβολη στιγμή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η πρώτη ανάρτηση του Κώστα Τσουρού μετά το τέλος του "Καλύτερα δεν γίνεται" και την αποχώρηση από τον Alpha

Κώστας Τσουρός

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός λίγες ώρες μετά το τέλος του "Καλύτερα δεν γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού στον Alpha και την επίσημη αποχώρησή του από το κανάλι της Κάντζας.

Κοινοποιώντας ένα άλμπουμ με φωτογραφίες, τόσο με όλη την ομάδα του "Καλύτερα δεν γίνεται”, όσο και την ίδια την Ναταλία Γερμανού, ο αγαπημένος δημοσιογράφος διατηρώντας το συγκινησιακό κλίμα που είχε ο λόγος του κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής, ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους συντελεστές της επιτυχημένης εκπομπής για τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Χρανιώτης σε νέες δηλώσεις για τον Γιώργο Κιμούλη: "Είχα μια υπέροχη συνεργασία μαζί του"

Χρανιώτης

Καλεσμένος στην Ελένη Τσολάκη και την εκπομπή "Καλοκαίρι #ΝΟΤ” στο OPEN βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης.

Μιλώντας για την προσωπικότητά του ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε: "Έχω κάνει ψυχανάλυση κι αυτό που έχω καταλάβει είναι πως υπάρχουν φορές που θα ήθελα να είμαι τελείως μόνος μου. Μάλλον είναι μια μορφή διαλογισμού είτε κάνω σερφ, είτε κάνω ποδήλατο, είτε κάτσω να διαβάσω ένα βιβλίο, είτε απομακρυνθώ από τη γυναίκα μου και από το γιο μου. Μπορώ να βρω τον τρόπο να μου λείπουν άνθρωποι ή πράγματα αλλά ταυτόχρονα να ξέρω ότι είναι πολύ ευεργετικό γιατί θα τους πεθυμήσω περισσότερο” ενώ για το πως το αντιμετωπίζει όλο αυτό η σύζυγός του απάντησε "Νομίζω έχει κατανόηση. Καταλαβαίνει την ιδιαιτερότητά μου που δεν είναι και τόσο παρανοϊκή. Έχει μια λογική δεδομένης και της ηλικίας που έχω και των βιωμάτων”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κλέλια Πανταζή στις πρώτες δηλώσεις μετά την είδηση της διπλής εγκυμοσύνης με την αδερφή της

Πανταζή

Με μια ανάρτηση στα social media, η Κλέλια Πανταζή αποκάλυψε ότι τόσο η ίδια, όσο και η αδερφή της, Άννυ περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους και είναι παράλληλα και οι δύο έγκυες.

Η Ολυμπιονίκης της ρυθμική γυμναστικής μίλησε σήμερα στο "Love It” γι' αυτή την ιδιαίτερη στιγμή που βιώνουν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Κόνυ Μεταξά | Η εμφάνιση έκπληξη του συντρόφου της στο νέο της videoclip

Κόνι Μεταξά, Μάριος Καπότσης

Πριν από λίγες ώρες, η Κόνυ Μεταξά κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι από την Panik Records με τίτλο "ΑΜΑΝ”.

Στο video clip του τραγουδιού, το οποίο είναι σε στίχους του Chris Achilleos και μουσική του ίδιου και του Βασίλη Κουμεντάκου, βλέπουμε την Κόνυ με αρκετά ανατρεπτικά looks. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ένα πέρασμα από το video clip κάνει και ο σύντροφός της, Μάριος Καπότσης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ