Follow us

Έλενα Κρεμλίδου | Δύσκολες ώρες για τη "Mariposa"

Τα δάκρυα και η δημόσια έκκληση για οικονομική βοήθεια.

MissBloom TEAM
Έλενα Κρεμλίδου NDP

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την οικογένεια της Έλενας Κρεμλίδου ή αλλιώς Mariposa. Ειδικότερα, η πρώην παίκτρια του Survivor ανέβασε ένα βίντεο στα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνοντας διαδικτυακούς της φίλους ότι ο αδερφός της μητέρας της είναι καρκινοπαθής και έχει ανάγκη από βοήθεια.

Μιλώντας μάλιστα για τον θείο της, η 24χρονη έκανε έκκληση για οικονομική βοήθεια και "λύγισε” ξεσπώντας σε δάκρυα.

"Όταν συνειδητοποιείς ότι όλα αυτά που συμβαίνουν δεν είναι τίποτα, δηλαδή ΟΚ ήταν μια κακή μέρα, κάποιος με τράκαρε...Αλλά όλα καλά, δηλαδή έχω την υγεία μου, δεν πρέπει να γκρινιάζουμε και να παραπονιόμαστε ακόμα κι αν υπάρχει μια δυσκολία όλα καλά.

Εννοώ υπάρχουν πολύ χειρότερα στον κόσμο και γύρω μας, δίπλα μας. Θα ανεβάσω σε επόμενο story ένα κείμενο που έγραψε ο θείος μου, είναι ο αδερφός της μητέρας μου κι έχει ανάγκη οικονομική αυτή την στιγμή, είναι καρκινοπαθής και είναι νέος άνθρωπος.

Δεν το κάνω συχνά αυτό να μιλάω για τόσο προσωπικά θέματα. Παρόλα αυτά εννοείται και εμείς τον βοηθάμε οικονομικά αλλά κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική. Όπως είπα είναι καρκινοπαθής και είναι κάτι που το μάθαμε πολύ πρόσφατα και ζορίζεται πάρα πολύ οικονομικά παρά τη βοήθεια της δικιά μας", είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Έλενα Κρεμλίδου | Δύσκολες ώρες για τη "Mariposa"

Εν συνεχεία και κατόπιν της μεγάλης ανταπόκρισης που έδειξαν οι followers της, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της, σε επόμενο story:

Έλενα Κρεμλίδου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ