Follow us

Daniel Radcliffe | Η σκηνή ταινίας Harry Potter που τον τρομοκράτησε

Ο Daniel Radcliffe γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τις 8 ταινίες του franchise, ενσαρκώνοντας τον διάσημο μάγο από την ηλικία των 10 ετών μέχρι τα 20 του.

MissBloom TEAM
Daniel Radcliffe Splash News/Ideal Image

Περίπου 10 χρόνια μετά την τελευταία ταινία του franchise, Harry Potter, ο πρωταγωνιστής Daniel Radcliffe αποκάλυψε ποιο ήταν το πιο επικίνδυνο stunt που χρειάστηκε να κάνει, υποδυόμενος τον χαρακτήρα που τον ανέδειξε.

Σε μία συνέντευξη στο Entertainment Tonight δήλωσε πως τον άφηναν από την παραγωγή να κάνει διάφορα τρελά stunt, τα οποία φυσικά μπορούσε να φέρει εις πέρας, όμως ένα ήταν εκείνο που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Στην τέταρτη ταινία της σειράς και όταν ήταν σε ηλικία 15 ετών, ο Radcliffe έπρεπε να πέσει από 13 μέτρα ύψος, έχοντας φυσικά ένα σκοινί να τον κρατάει. Όπως εξομολογήθηκε ήταν τρομοκρατημένος.

"Δούλευα πολύ με το τμήμα των κασκαντέρ μέχρι τότε και μου είχαν πει 'μπορείς να το κάνεις, θέλεις να δοκιμάσεις;' Και είπα ναι. Αλλά μετά στάθηκα εκεί και ήμουν απόλυτα τρομοκρατημένος", δήλωσε ο ηθοποιός για τη στιγμή που συνειδητοποίησε τη δυσκολία του stunt.

Η σκηνή στην οποία αναφέρθηκε ο Radcliffe ήταν από την ταινία "Ο Harry Potter και το κύπελλο της φωτιάς" και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του τουρνουά μαγείας στο οποίο ο χαρακτήρας του είχε λάβει μέρος.

Η δοκιμασία ήταν να τα βάλει με ένα δράκο, κατά την οποία ο ίδιος κάποια στιγμή πέφτει από την ιπτάμενη σκούπα του και προσγειώνεται στην σκεπή ενός κτιρίου. Όπως θυμάται, χρειάστηκε να το γυρίσουν 2 ή 3 φορές και "εκεί ήταν που συνειδητοποίησα πως ήταν μια πολύ ειδική περίσταση σε αυτό το σετ και ότι δεν θα μου επέτρεπαν ξανά να κάνω κάτι τέτοιο".

Ύστερα από την παγκόσμια επιτυχία, ο Radcliffe συνέχισε να παίζει στον κινηματογράφο, αποφεύγοντας όμως τα blockbuster. Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του TBS "Miracle Workers" με τον Steve Buscemi, με την 3η σεζόν να κάνει πρεμιέρα σήμερα.

Δες το απόσπασμα του επικίνδυνου stunt:

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ