Follow us

Jada Pinkett Smith | Ο λόγος που ξύρισε τα μαλλιά της

Η ηθοποιός έδειξε το νέο της look σε μια φωτογραφία με την κόρη της.

MissBloom TEAM
Jada Pinkett Smith Splash News/Ideal Image

"Ήρθε η στιγμή να τα αφήσω” είπε η Jada Pinkett Smith για την απόφασή της να ξυρίσει τα μαλλιά της. Η ηθοποιός έδειξε το νέο της look στο Instagram σε μια φωτογραφία της όπου ποζάρει με την κόρη της.

Η Smith που εδώ και χρόνια αντιμετωπίζει απώλεια μαλλιών έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει με ξυρισμένο το κεφάλι να χαμογελά δίπλα στην 20χρονη Willow Smith: "Η Willow με έκανε να το κάνω γιατί ήταν ήρθε η στιγμή να τα αφήσω”.

"Αλλά τα 50 μου θα φωτιστούν θεϊκά με αυτό το υπόστεγο” συμπλήρωσε ενώ η κόρη της είχε μοιραστεί την ίδια φωτογραφία, γράφοντας "ένα δώρο είναι αγνό όταν δίνεται από την καρδιά του σωστού ανθρώπου στη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος, και όταν δεν περιμένουμε τίποτα πίσω”.

Loading...

Η Jada είχε μιλήσει για τα προβλήματα με τα μαλλιά της το 2018 σε ένα επεισόδιο της εκπομπής της 'Red Table Talk' εξηγώντας ότι "ήταν τρομακτικό όταν ξεκίνησε. Ήμουν στο ντους μια μέρα και είχα μια χούφτα μαλλιών στο χέρι μου και αναρωτιόμουν αν θα μείνω φαλακρή. Ήταν μία από αυτές τις στιγμές στη ζωή μου όπου κυριολεκτικά έτρεμα από τον φόβο. Για αυτό έκοψα τα μαλλιά μου και συνεχίζω να το κάνω” είχε πει.

Η ηθοποιός είχε τονίζει ότι τα μαλλιά της ήταν σημαντικό μέρος της ταυτότητάς της: "H φροντίδα των μαλλιών ήταν μια όμορφη ρουτίνα όπως και το να έχω την επιλογή του να έχω μαλλιά ή όχι. Και τότε μια μέρα σκέφτηκα ότι ίσως να μην έχω αυτή την επιλογή πλέον”.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ