Follow us

Scarlett Johansson | Ποιον συμπρωταγωνιστή της Marvel θα επέλεγε για babysitter

Η ηθοποιός έχει κάποιες πολύ καλές επιλογές στα χέρια της.

MissBloom TEAM
Scarlett Johanson Splash News/Ideal Image

Η Scarlett Johansson μπορεί να έχει περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις της λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, γεγονός που έγινε γνωστό την περασμένη εβδομάδα, όμως πρόσφατα εμφανίστηκε ως καλεσμένη μέσω zoom στην εκπομπή της Kelly Clarkson- η οποία πρόκειται να αναλάβει τη θέση της Ellen DeGeneres μετά την έξοδο της παρουσιάστριας- προκειμένου να προωθήσει τη νέα της ταινία, "Black Widow".

Η Kelly Clarkson μη μπορώντας να αντισταθεί, ρώτησε την ηθοποιό ποιον από τους χαρακτήρες της Marvel θα επέλεγε για να κάνει babysitting στην κόρη της, Rose Dorothy, την οποία έχει αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γάλλο, Romain Dauriac.

Ο Iron Man, ο Captain America και ο Nick Fury ήταν ανάμεσα στις επιλογές που η παρουσιάστρια έδωσε στην καλεσμένη της, με την Johansson να αναρωτιέται αν αναφέρεται στους χαρακτήρες ή στους ηθοποιούς που τους υποδύονται.

Τότε ήταν που η Clarkson ήθελε να μάθει ακόμη περισσότερο ποιον θα επέλεγε, με την απάντηση της Johansson να περιλαμβάνει τον Samuel L. Jackson. "Δηλαδή, όλους τους εμπιστεύομαι τόσο πολύ. Έχω δουλέψει με όλους για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ξέρεις ο Sam έχει ήδη μεγαλώσει μία κόρη, συνεπώς ξέρει τι κάνει. Θα τον εμπιστευόμουν με το πιο πολύτιμο κομμάτι της καρδιάς μου", δήλωσε η ηθοποιός.

Αλλά ακόμα κι αν η Johansson δεν επιλέξει κανέναν από τους συμπρωταγωνιστές της για τη θέση του babysitter, σύντομα θα χρειαστεί βοήθεια, δεδομένων των απαιτητικών προγραμμάτων και των δύο ηθοποιών σε συνδυασμό με την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς τους.

H Scarlett Johansson και ο Colin Jost που σύντομα θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το παιδί τους, όπως ανέφεραν πηγές από το κοντινό περιβάλλον τους, παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2020 υπό άκρα μυστικότητα και εν μέσω πανδημίας, γεγονός στο οποίο η ηθοποιός αναφέρθηκε ύστερα από κάποιους μήνες.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ