Follow us

Jennifer Lopez | Αυτό είναι το νέο της πρότζεκτ

Η ακούραστη J.Lo συνεχίζει με τα επιτυχημένα πρότζεκτ, αναλαμβάνοντας κάτι ξεχωριστό για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

MissBloom TEAM
Jennifer Lopez Abaca Press/Visual Hellas

Ύστερα από τη συμφωνία εκατομμυρίων που έκλεισε με το Netflix κατά την οποία δεσμεύτηκε να παίξει σε τουλάχιστον 3 ταινίες, την κυκλοφορία του καινούριου της τραγουδιού και τον έλεγχο του beauty brand που έχει ιδρύσει, η πολυτάλαντη Jennifer Lopez μοιάζει να μην σταματάει πουθενά.

Νέες πληροφορίες θέλουν την τραγουδίστρια και ηθοποιό να έκλεισε μία νέα συμφωνία, συνεργαζόμενη με τις εταιρείες Oracle scion και Skydance για τη δημιουργία μουσικών πρότζεκτ του Broadway στην τηλεόραση αλλά και τον κινηματογράφο.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία παραγωγής της, Nuyorican Productions θα αναλάβει να αναβιώσει κάποια iconic μιούζικαλ όπως τα "Carousel,” "South Pacific,” "The King & I,” "The Sound of Music,” "Cinderella” και "Oklahoma!” μεταξύ πολλών ακόμα.

Όπως δήλωσε η Lopez: "Τα μιούζικαλ πάντα ήταν ένα μέρος της ταπετσαρίας μου στην παιδική μου ηλικία. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τη συνεργασία με τη Skydance και τη Concord προκειμένου να επανερμηνεύσουμε κάποια από τα πιο κλασικά μιούζικαλ και να τα φέρουμε στη ζωή με νέους τρόπους για μία νέα γενιά".

Η τραγουδίστρια, η οποία πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή των ταινιών αυτών, σύμφωνα με τη συμφωνία, θα πρωταγωνιστήσει τουλάχιστον σε ένα από τα πρότζεκτ αυτά.

Και μπορεί το επαγγελματικό της πρόγραμμα να είναι όπως πάντα φορτωμένο, σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Jennifer Lopez αποκάλυψε πως είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Ύστερα από την επανασύνδεσή της με τον ηθοποιό Ben Affleck, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένο, με τη συγκατοίκηση να λαμβάνει χώρα λίγες εβδομάδες αφού πήραν την απόφαση να ξαναπροσπαθήσουν.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ